Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Biżuteria - opinie :)

Polecane posty

Gość jem pączka
dla nastolatek tak do 12 roku ok

Wiesz to zależy jaki ma się styl :) Sa takie kobiety co w wieku 25 lat już "trampek" nie ubiorą :)

Gość pracuję w sklepie jubilerskim
Wzornictwo i kolorystyka średnio mi się podoba, nie pasuje mi do dorosłej kobiety. Pierwsze z góry można jeszcze dopasować do stroju, pozostałe są zdecydowanie zbyt pstrokate. Szczególnie dwie ostatnie pary, mimo ładnego efektu "tęczy" mają zbyt wiele kolorów (to tylko moje prywatne zdanie, nie przejmuj sie za bardzo ;). Co mi się rzuciło w oczy, to rewelacyjna jakość wykonania, żadnych niedociągnięć. Jeżeli tył kolczyka jest tak samo esterycznie wykończony jak przód, uważam, że są bardzo dobre. Jeżeli podoba Ci się taka kolorystyka, jak w 2 ostatnich parach, spróbuj tworzyć komplety. Np. kolczyki, przywieszka (duża, na długim rzemyku lub wielkości kolczyka na krótkim rzemyku z regulowaną długością) i bransoleta. Zresztą pomysłów Ci nie brakuje :) Taki zestaw łatwiej dopasować do stroju niż pojedynczą rzecz. Myślę, że na brak chętnych nie będziesz narzekać, szczególnie jeżeli sama nosisz swoją biżuterię.

Super :) dziękuję bardzo, jestem w stanie zrobić całe komplety i właściwie co kto sobie życzy. Bloga mam dopiero od tygodnia bo wcześniej, że tak powiem nie miałam odwagi :) i obdarowywałam tylko najbliższe otoczenie :D Cały czas kompletuje jeszcze sprzęty i akcesoria, od poniedziałku mam zamiar zabrać się za pierścionki i dodać elementy druciane, więc zapraszam serdecznie do śledzenia i oceny SROGIM okiem :) a jeśli chodzi o tyły to są gładkie :) Bardzo miło gdy ktoś ocenia nie tylko na pierwszy rzut oka, ale też potrafi docenić czyjąś pracę :) POZDRAWIAM !

Gość kuleczka :)
ładne :) racja, ze bardzo dokladne i to jest super, dzieki temu nie wygladaja jak badziewie :) ja mam 22 lata ale nie wyroslam calkiem i kolorowe bym nosila :D

Dzięki :) Powiem Ci szczerze, że ja mam 27 i do wyrastania mi daleko :D właśnie dziś ubieram się w stylu "marynarskim" biała dżinsowa mini, bluzka z kotwiczką w biało czerwone cienkie paski i te kolczyki w paski niebiesko - czerwono - białe :) już przymierzałam i mimo, że stylistka ze mnie marna to wyglądało to bardzo fajnie :) Chyba :D:D:D

Gość truskawkowapolewa
Mnie się te kolczyki podobają poniewaz wykonane są bardzo precyzyjnie. Jednak nie do końca są w moim stylu. Ja bardzo lubię stylizacje ludowe, dlatego też sama poszukuję takich dodatków. Ostatnio wpadły mi w oko te kolczyki p://wiano.eu/view/841 Jak się wam podobają?

Ja juz kiedys do Ciebie pisalam i proponowalabym zarejestrowac sie na www.wizaz.pl i zajrzec do watku z bizuteria, jest tam mnostwo cennych rad :) to nie kryptoreklama

jestem na wizazu tylko strasznie denerwuje mnie tam dodawanie postów.. połowa nie jest dodawana wcale, 3 dni pisałam a potem dalam sobie spokój :) zakładam nowe wątki bo dzięki temu wiem co kobitki chciałyby oglądać no i nosić oczywiście :) co do stylu ludowego to mam w planach pewną niespodziankę więc zapraszam do śledzenia bloga :)

Najbardziej podoba mi sie ta wyknana technika sutaszu, moja ciocia takie robi i mam kilka par. Twoje maja ciekawe wzory i sa bardzo estetycznie wykonane. Te pozostale tez sa orygianalne.

Gość lolabell
Bardzo starannie wykonane, ładnie dobrane kolorki, podoba mi się :) Zapraszam do naszego grona: http://moja-bizuteria.pl :)