Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 lat mamm

CZEGO TO SA OBJAWY?????

Polecane posty

Gość 21 lat mamm

- płaczę bez powodu - jestem ciągle zmęczona, zrobie zakupy w sklepie przyjde i juz sie muszę położyć, zero energii -zerowe libido, seks mógłby nie istniec - włosy wypadaja mi bardzo, przy myciu , czesaniu, jak spie to jest ich pełno na poduszce, pełno na moich ubraniach, straasznie mi wypadaja mimo ,że 2 miesiace biore witaminy -nic mnie nie cieszy - cały czas mam lęk o przyszłość, ciagle boje sie,że komus z moich bliskich cos sie stanie i zostane całkiem sama - koszmary senne, kłade sie pozno , a wstaje wczesnie, po 6 bo juz nie moge spac Czy moze ktos tez tak ma?

Gość depersja albo zatrucie organiz
mu toksynami lub grzyben..zrob sobie 3 dni cozyszczania organizmu..pij tylko wode..jak nie przejdzie idz do lekarza

Gość jeglea.vkls.hgiewheiohwiogh
pachnie depresją

Gość 21 lat mamm
zatrucie organizmu?? hmmm no w sumie moja dieta to taka jest jaka jest, nie zwracam uwagi na to co jem... ale chuda jestem bardzo

Gość jyrkk
nerwica depresja lub tarczyca;)

Gość Kilcia
To wygląda raczej na zaburzenia hormonalne,jeśli chodzi o tarczyce to raczej w kierunku niedoczynności tarczycy,ale nie koniecznie. Ja miałam podobne objawy ale u mnie powodem była...tzn jeszcze jest hiperprolaktynemia(gruczolak przysadki). Myślę ze powinnaś pójść do endokrynologa. Pozdrawiam i powodzenia.