Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NanuNana

Perfumerie internetowe

Polecane posty

Gość NanuNana

Mam do Was pytanie odnośnie kupowania perfum na stronach internetowych typu iperfumy.pl . Wiecie może czy te perfumy są w 100% oryginalne? Mam zamiar kupić 1 zapach, poczytałam trochę na różnych forach na ten temat i jedni chwalą a drudzy mówią, że to totalne podróby.. Ktoś zamawia perfumy i opakowanie jest ok, butelka wygląda na oryginalną ale zapach jest nie do zniesienia, nawet nie podobny do oryginału. Zdarza się też, że jest mniej trwały od kupionego w Douglasie czy Sephorze ;/ Zastanawiają mnie też tak niskie ceny.. Wiecie może coś na ten temat?

Gość NanuNana
pomoże ktoś, czy nie bardzo?

bylam w poznaniu w sephorze, jak zobaczylam ile kosztuje zapach ktory mi sie spodobal (Versace-Bright Crystal) to sie przerazilam.. prawie 300zł. Tak wiec sprytnie zamowilam sobie wlasnie na iperfumy.pl (poleconej jeszzce przez przyjaciela) za dokladnie 175zl+probki szamponow i odżywek. Jestem zadowolona :)

Gość NanuNana
widocznie to zależy od szczęścia, bo słyszałam opinie, że perfumy są rozcieńczane, zupełnei inne zapachy - poprostu podrabiane.

Gość NanuNana
up!

Gość ja tez zamawialam
zamawialam dla siebie i chlopaka i perfumy super. wiem, bo zamowilam te same ktore juz wczesniej kupilam w sephorze i niczym sie zapachy nie roznily. nawet po umyciu sie czuje czesto jeszcze perfumy na sobie, takze moim zdaniem to nie podroby.

Gość NanuNana
a na jakiej stronie? :)

Gość ja tez zamawialam
wlasnie na iperfumy.pl

Gość NanuNana
kurcze to ja jużzgłupiałam, tyle sie naczytałam że rozcieńczane itp, że inny zapach w butelce lub bardzo podobny eh

Gość ja tez zamawialam
zrob jak uwazasz, ja jestem zadowolona, zamiawialm jakis czas temu w sumie, ale dowoz gratis, probki gratis i kurier nie odjechal dopoki nie sprawdzilam czy wszystko jest tak jak byc powinno.

Gość NanuNana
ok, dzięki :)

Gość ja tez zamawialam
przeciez napisalam ze dowoz darmowy, kurier przywozi, przynajmniej w moim przypadku tak bylo

Gość ja tez zamawialam
wtedy bylo gratis, widocznie sie zmienilo :o

Zamawiałam ostatnio dwa tygodnie temu. Było 18 zł. Do perfum można wybrać sobie próbkę męskich, damskich nie dodają.

Gość gość
Od dawna zaopatruję się w perfumy na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są trwałe i w atrakcyjnej cenie a do tego żadnych problemów z dostawą. Polecam :)

Gość gość
W różnych miejscach zamawiałam perfumy w sieci i najlepsze doswiadczenia mam z testerami ze sklepu na https://www.testerownia24h.pl/ Tutaj zapachy są rzeczywiście trwałe, nie trzeba dużo psikać na ciało żeby perfuma się utrzymywała przez cały dzień. Szczególnie polecam Beyonce..mi najbardziej pasują.

Gość gość

Ja też często kupuję  w Testerowni 24 i muszę przyznać że jest to super sklep z testerami perfum