Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne-samotnematki

SAMOTNE MATKI -CZAS SIĘ ZJEDNOCZYĆ I ZACZĄĆ WALCZYĆ O DOBRO NASZYCH DZIECI

Polecane posty

Gość pilne-samotnematki

witam wszystkie samotne mamy,byłe żony-kobiety borykające się z biedą z powodu braku pieniędzy,pracy,alimentów,zasiłków itp wiem,że każda z nas ma podobny problem jednak samym pisaniem niczego nie uzyskamy-należy wziąć nasze sprawy w swoje ręce na samym początku musimy się zjednoczyć i znaleźć miejsce "internetowych spotkań" gdzie będziemy mogły wymieniać sie doświadczeniem i dzielić pomocą chcę przypomnieć że jakiś czas temu dzięki zjednoczeniu się kobiet powrócił Fundusz Alimentacyjny który niestety i tak jest w większości przypadków bardzo krzywdzący przede wszystkim dla matek pracujących które przekraczają progi dochodowe wierzę że w ilości jest siła tak więc zapraszam do forum które mam nadzieję zostanie stworzone przez nas samych póki co proponuję dołączyć do profilu na Naszej Klasie lub tez zaproponować inna formę zjednoczenia się-nie każda z nas ma tyle odwagi by ujawniać swoje dane http://nk.pl/#profile/32638864 SWOJE POSTY WPISUJCIE W DYSKUSJI EX/ROZWODNICY/ROZWÓDKI

Gość a jakby był
najpierw wieźcie się za gachów, którzy wam narobili tych dzieciorów. Fundusz alimentacyjny, dobre sobie. Powinni mocno ukrócić przyznawanie kasy z tego funduszu - tylko dla półsierot. Reszta - do roboty zapie_rda_lać na bachory, bo tzw. społeczeństwo wam ich nie narobiło, a seks każdy lubi. Szok, że trzeba jeszcze płacić na cudze dzieciary, bo jaśnie paniom się należy :O

Gość no dokładnie jak mówisz
a taki "siewca" chodzi po świecie i zadowolony, bo se podupczył, bachora zmajstrował, a frejerzy teraz na to zapierrdalają :O

Gość jftvctuyyv
hdybyście miały więcej oleju w głowie to nie byłybyście samotnymi matkami, bo dziecko miałybyście z męzczyzną który na to zasługuje. Po drugie nie trzeba było iść do łózka z typem z którym nie warto byc. Teraz martwcie się same. Denerwują mnie samotne mamuśki. One takie biedne bo im ciężko. Trza myśleć przed a nie po. Głupie jesteście i tyle, sorry.