Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgregtr

pyatnie mam do was, jaki prezent?

Polecane posty

Gość fgregtr

poradzcie mi drogie panie...mam taki problem. Od kilku miesiecy zawoze prawie 3 letniego synka do mojej mmy a ona sie nim zajmuje bo znalazlam prace, nie mialam z kim go zostawiac, starsza corka chodzi do zerowki.Musialam pojsc do pracy zeby mly dostal sie teraz od wrzesnia do przedszkola. No i dostal sie...niedlugo maz ma urlop i mama juz nie bedzie musiala sie zjmowac malym. Doadm tylko ze synek jest bardzo ruchliwy, mojej mamy nie zawsze sie sluch i czesto dawal jej mocno popalic..ale mama jakos to znosila, nigdy bardzo nie narzekala ale ja sama wiem jakie to bylo dla niej meczace...i wlasnie chcialam w podziekowaniu kupic cos mamie za to ze mi pomagala przez te kilka miesiecy. Tylko nie mam pomyslu co??doradzcie co bym mogla jej kupic??

Gość Meredith Grey
wyślij ja na wakacje! serio wykup jej jakąś wycieczkę na tydzień lub dwa. myślę że za kilka msc opieki należy jej się

Gość fgregtr
to dobry pomysl, nawet bardzo dobry ale niestety nie stac mnie na takie prezenty. Pozatym mama zajmuje sie tez chorym dziadkiem ktory z nimi mieszka, nie moglaby tak go zostwic. Chodzilo mi bardziej o jakas rzecz.

Gość Meredith Grey
no to biżuteria może albo coś do domu - nowy mikser czy jakieś inne drobne agd może jest coś co by jej się przydało w domu. rozejrzyj się jak u niej będziesz

Gość fgregtr
no wlasnie gdyby to bylo takie proste to bym nie pytala tutaj..juz jej kupilam ostatnio robot kuchenny...bizuterii nie nosi, nic z agd jej nie potrzeba, zreszta nie chcialabym..:/ jakies inne propozycje??Spokojnie, poczekam..moze cos jeszcze wam wpdnie w oko. Nie mam zbyt wiele kasy, myslalam cos do 100zl

Gość Meredith Grey
jak masz kupić byle gówno aby kupić to lepiej daj sobie spokój. siedziała ci z dzieckiem tyle czasu a ty chcesz wydać 100 zł. żal

Gość 48348348
hah za 100 zł prezent dla mamy za opiekę kilkumiesięczną. dobre sobie. Nie tam żebyś skąpa była

Gość Lena204
a ty nie mogłabyś sie zająć dziadkiem chociaż na kilka dni tak zeby mama sobie trochę odpoczeła

Gość fgregtr
mama zajmowala sie nim od czasu do czasu...mniej wiecej 4 dni w tygodniu po 8 godzin...raz byl grzeczny o bylo ok a raz niedobry byl.. nie naskakaujcie na mnie, nie wiecie jaka mam sytuacje finansowa a gadacie...prosilm o rade.

Gość 48348348
podziekuj jej ładnie, bo prezentem za stówe tylko się zbłaźnisz

Gość Meredith Grey
48348348 zgadzam się. 4 dni w tyg po 8 godz to nie jest od czasu do czasu. w normalnej pracy masz tylko jeden dzień więcej

Gość to jest absolutnie zakazane
perfumy? jakaś fajna bluzka czy spodnie plus dobre czekoladki.

Gość fgregtr
o wlasnie...perfumy...ale mama slodyczy nie moze jesc...z bluzka??muzse pomyslec/ dzieki

taki zestaw zawsze cieszy i jest praktyczny, nie liczy się ilość wydanej kasy a gest.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dkladnie nie słuchaj ze za sto złotych się zblaznisz bo to nie ot o chodzi ile wydasz tylko o gest ze chcesz jej cos dac i z tego powinna sie ucieszyc :) nie kazdego stac na niewiadomo jakie prezenty, ja na imieniny kupuje zawsze cos za 15-20zł bo mnie po prostu na nic innego nie stac, ale nikt sie nie obraza tylko jest wszystko ok

Gość 48348348
tia perfumy do stówy :) chyaba że "Pania Walewska" mam lubi

bez przesady ciekawa jestem czy wy wszystkie kupujecie perfumy za 300zł i inne tego typu rzeczy??????????????? :? a wypisujecie tu glupoty juz ladne perfumy mozna za 40-50zł dostac wiec nie chrzańcie glupot

Gość 48348348
a co to za perfumy ( woda toaletowa, bo o perfumach nie wspominaj) za 45-50 zł?

a ja uwielbiam perceive z avonu i kosztują mniej jak stówę.

zaraz sie czepiacie :/ o chyba logiczne ze chodzi o wode toaletowa :/ nie wszystkich stac na oryginalne perfumy ehhhh wiekszosc z was tego uzywa tylko sie przyznac nie chce :/

Gość cos tu
48348348 ty to tylko dopierdalać potrafisz a samej cie nie stać nawet na wodę toaletową

Gość 48348348
hah wody z avonu :D dowcip dnia. Daj mamie percive albo celebre z avonu- bedzie skakać ze szczescia za katusze z dzieckiem :) cos tu- jak Ty mnie dobrze znasz... sąsiadka czy co?

48348348 a jakiego prezentu oczekiwałbyś za pomoc dziecku? podziel się z nami tym. a może powiedz masz już zaplanowane co ma ci kupić za te wszystkie lata opieki nad nim? albo w jakiej kwocie prezent byłby odpowiedni?

Gość 48348348
juz Ci piszę. Przez pierwsze 3 miesiące moim dziekciem opiekowała się teściowa, a że dziecko " żywe srebro" to mama nie miała chwili dla siebie. Jako że razem z mężem mieliśmy urlop w sierpniu to wzieliśmy mamę na 2 tyg o Włoch. I ot taki widze prezent za opieke nad dzieckiem w dodatku absorbujacym jak wspominała autorka

zadałam Ci inne pytanie, piszesz , cytuję " Daj mamie percive albo celebre z avonu- bedzie skakać ze szczescia za katusze z dzieckiem" więc pytam Ty jako matka gdybyś dziecku swojemu pomogła to czego oczekiwałabyś w zamian? wycieczki do Włoch? a jakby nie było na to stać Twojego dziecka? ma wziąć kredyt?

Gość 48348348
pinde to masz w pantalonach. Ja na nic cie nie stac to po co sobie dzieciaka robisz? Pieniadze z nieba nie leca

Gość 48348348
moje dziecko w wieku 2 lat juz ma zapewniony dobry start w dorosłym zyciu, zatem śmiem twierdzic że bedzie go na to stać. Co do wycieczki to spytałas( Ty czy tam kto inny) co ja dałam swojej matce za opieke nad dzieckiem-odpowiedziałam. nie karzę autorce wykupować wczasów dla mamy ale uważam że woda avonu to niewystarczający "prezent" za udrękę z dzieckiem