Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana nieszczesliwie

zakochalam sie w starszym

Polecane posty

Mam 16 lat i od jakiegoś czasu podoba mi sie kierowca autobusu ma około 45 lat, Jeżdżę z nim bardzo często czasem rozmawiamy itd. Jest on znajomym mojego wujka. Sposobem zalatwilam sobie jego nr tel od znajomego i czasem ze sobą piszemy. On ma dziewczynę ale ciagle patrzy na mnie. Wczoraj jakimś cudem spotkał mnie jak szlam ze sklepu i chciał żebym wsiadła do jego auta ale powiedziałam ze nie mam czasu trochę sie bałam itp. Napisał SMS ze jak będę miała ochotę i odwagę to zaprasza na przejazdzke. Co mam zrobić z jednej strony bym chciała ale z drugiej sie boje ? Jak mu powiedzieć ze ma mnie nie dotknąć itd? proszę pomóżcie to dla mnie ważne bardzo go lubię

Gość Sturmabatailung88
Facet ma szczęście, porucha sobie 16stke co w jego wieku się rzadko zdarza. Jeszcze bogaczom to może tak, ale kierowcy autobusu raczej nigdy :D

Gość fgh67890
TO WEZ TAKIEGO Z ROWNA DATA 70-cio LATKA

Gość xfrancuz1
dziewczyno wiesz ze nic z tego nie moze byc.wykorzysta cie i tak to sie skonczy.nie pchaj sie w takie cos.bo bedziesz potem plakac

proszę o odpowiedz dziewczyny w podobnej sytuacji

teraz najchetniej prawilabym moraly, ale sama majac 15 lat sie zakocalam, tylko, ze facet byl starszy ode mnie 18lat i wystarczylo jedno zaproszienie, a poszlam do niego. jak znasz faceta i wiesz, ze ci krzywdy nie zrobi to probuj, raz sie zyje, za 10lat mozesz tego zalowac, ja bym poszla znowu za ciosem, jakbym byla w twojej sytuacji, a z drugiej strony nigdy nie wiezsz czy to jaki pojeb/zboczeniec

on jest poprostu miły nic wiecej od niego Niechce powiedział ze zawsze mi pomoże itd

pamietaj, ze kazdy facet rzuci zawsze takim tekstem, zeby pasowal idealnie do sytuacji i uspil czujnosc. jesli to przebiega takimi malymi kroczkami, to brnij, gadaj z nim, zoaczysz sama jak to sie rozwinie, jesli bedzie szlo w zym kierunku albo wyczujesz, ze cos nie tak, to sama bedziesz wiedziec co robic. a na razie wal, nie masz czego zaloac:)chyba , ze sie zakochasz, to juz bedzie gorzej

ok dzięki żadnych propozycji mi nie składa jak narazie moze i odwaze sie na spotkanie

on jest taki malomowny i podobno nawet wstydzi sie zaprosić swoją dziewczynę do domu zeby rodzina nie podsluchiwala

No jak dla mnie 45 to zdecydowanie zbyt dużo. Osobiście nie mam nic przeciwko różnicy wieku do 12 lat. Na Twoim miejscu bym nie szła. Co to za zaproszenie na przejażdżkę? Jak chce się z Tobą umówić i porozmawiać to idźcie do kawiarni. :D

Gość jestem nie do zdobycia:-)
lepiej sobie poszukaj kogoś w swoim wieku...on liczy tylko na jedno..uważaj!

Gość jestem nie do zdobycia:-)
zresztą podejrzane jest to, że mają 45 lat ma dopiero dziewczynę???

jaka rodzina? no , jesli mieszka z mama to co so nie halo:> pomaranczo, nie mysl, ze kazdy mysli o jednym. moj czekal rok na seks, a w ciagu tego roku, moze ze dwa razy sie calowalismy, wiec nie generalizuj. ale swoja droga, wiekszosc starszych ma fatycznie jedno w glowie, mozesz tez n wyjatek trafilas:)

no bo to jest jeden dom ale podzielony i tam mieszka 2 braci jego a ja myśle tak samo ze nie wszystkich facetów należy wrzucać do jednego worka ale nigdy nie wiadomo

Bądź ostrożna! Facet wyczuł że wpadł Ci w oko i chce wykorzystać okazje bo wątpie żeby traktował waszą znajomość na serio :(

i chyba nie długo zwariuje bo od wczoraj to myśle non stop o nim gdybyśmy sie nie spotkali i Niechcial pogadać wczoraj to było by inaczej ale sie bałam wczoraj

ale to on pierwszy gapil sie za każdym razem gdy mnie dojrzał gdzieś już mnie to wkurzalo wiec zdobyłam jego nr i zapytałam o co mu chodzi to on żebym sie nie przejmowala bo on tylko patrzy jak staje sie kobieta i tak to sie zaczęło

wariujesz, czy to motylki w brzuchu?:) jesli jestes rozsadna to wal, byleby cie nie wzial na mdle komplementy , a ty jak zaczarowana skoczysz w ogien za nim, bo mozesz zalowac. ja polecialam za moim i z jednej strony troche zaluje, z drugiej trony, wiem , ze to byls milosc zycia i mam swietne wspomnenia,

wariujesz, czy to motylki w brzuchu?:) jesli jestes rozsadna to wal, byleby cie nie wzial na mdle komplementy , a ty jak zaczarowana skoczysz w ogien za nim, bo mozesz zalowac. ja polecialam za moim i z jednej strony troche zaluje, z drugiej trony, wiem , ze to byls milosc zycia i mam swietne wspomnenia,

Jesteś jeszcze młoda zapewne zauroczyłaś się tylko tym facetem. Moim zdaniem on chce Cię wykorzystać.Spróbuj poszukać sobie kogoś w przybliżonym wieku do Twojego a tamto zauroczenie Ci przejdzie :)

no wariuje w takim sensie ze niewiem bo mam robic itd kusi mnie spotkanie z nim bo bynajmniej w autobusie sie z nim fajnie gada i pisze SMS nie mogę przestać myslec

Motyleek, sama rczej wiesz, ze jak serce stuka mocniej dla innego, nowego, to ciezko sie rozgladac za innym. dlatego nie mysl o nim (a jak widze nie myslisz) jak o przyszlm mezu albo chlopaku na wiele lat, a wszystko bedzie ok, byle sie za bardzo nie angazowac:) bo nigdy nie wiadomo co los przyniesie

No bez przesady nie myśle jak o chłopaku czy mężu tylko tak poprostu go lubię i nic wiecej i naprawdę chciałabym sie z nim spotkać ale sie tez boje pisał mi ze jesteśmy odpowiedzialni i nie mozna zrobić czegoś czego nichce druga osoba itd tylko nie wiadomo ile w tym prawdy i nie jest namolny bo mam jego numer od grudnia 2010 i tylko raz zaproponował spotkanie No i wczoraj drugi raz to chyba nie tak dużo

Gość tatuś cię za często nocą
odwiedzał czy do kina z tobą nie chodził:D

Gość pełnia życia wow
czy ty wiesz ile was dzieli lat???co ty w nim widzisz dziecko???

jasne weźcie se darujcie głupie komentarze bo mi naprawdę nie jest do śmiechu przyszłam tu po pomoc a nie i chyba nie wiecie ze serce nie sluga miłość sama przychodzi

pomaranczo nigdy mloda nie bylas? to ze wiekszosc nastek kocha sie w aktorach platoniczne, ktorzy nieraz pinad 25lat sa starsi, to nie znaczy, ze nie zakochuja sie w prawdziwym zyciu, ja sie zakochalam i ponad 5 lat juz sie kisimy we wlasnym sosie

Gość daj sobie z nim pokój
w tym wieku faceci mają miękkie badongi i co młoda jesteś i upychać na siłę będziesz:O weź lepiej ojcu zrób przyjemność przynajmniej matka odpocznie:D:D

jejku ale wy wszyscy jesteście jacyś dziwni tylko kciukiem tu myśli nie zamierzam mu nic robic własnie o to chodzi ze nawet nie chce zeby mnie dotknal