Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucitar naimis

Emigranci - zdrajcy ojczyzny!

Polecane posty

Gość sucitar naimis

Tylko im pieniądze w głowie, a nie dobro wspolne narodu, który ich wykarmił i wyedukował!

Gość ocokamana
Bardzo dobrze robią, że wyjeżdżają. Za granicą mogą żyć na wysokim poziomie i mają większą możliwość rozwoju. Wykarmiła ich? To chyba są niedożywienie skoro wyjeżdżają.

jak w naszym kraju zarabia sie jak się zarabia u wyzyskiwaczy to co sie dziwic

są przereklamowane a już na pewno cała rodzina nowych 2.0 tdi i tsi stare modele były duzo,dużo lepsze

Dekiel, nie wysłałaś - tak na marginesie. Poza tym nie jesteś za stara na emigrację ?

ja nie zajezdzam....ja juz wynajmuje....podjezdzanie jest faux pas

szybkie tak palą mało ale się pierdolą i tam juz trzeba miec monete na naprawe ale jak kogoś stac na nowy to i na potencialne naprawy jak gwarancja sie skończy

Cycu, gdzieś posiałam zdjęcia. Ale są. Ino szukam. Uliss, to niby jakie auta są najlepsze? Przyznaję, jestem zielona, ale mnie praktycznie wszystko interesuje, więc chętnie posłucham/poczytam.

Gość jasneeeeeeeee
W dupie mam naród, przy którym będę z głodu zdychać za minimalną krajową.

Dekiel, ściemę walisz a nie szukasz. Lepiej było napisać: 'nie wysyłam i nie wyślę'. Tak, za stara jesteś to raz a dwa to język znasz ? No chyba, że za damę do towarzystwa chcesz robić :D

powiem tak obecnie za duzo jest elektroniki i czy to jest bmw,audi renault honda to i tak moze sie zrypac ja wybierał bym prawdziwe japońce i ewentualnie audi a co tam masz za zdjecia ?

Gość agik
za stara tzn ma 96 lat łebku?

Cycu, Ty dupo wołowa! Mam zdjęcia i mogę je wysłać, ale nie wiem, gdzie kurwa są. Uliss, Honda? Podobno się "rozklejają". A Cycowi o zdjęcie tzipy chodzi. A na dodatek czeka mnie defragmentacja dysku i nie wiem, jaki program mi go nie rozwali.

Dobrze, że czeka Cię tylko defragmentacja dysku a nie tzipy :D Wymówki, wykręty,wykręciki :P Dekiel, masz prawo jazdy ? Może zanim auto kupisz, naucz się jeździć, blondynkom nauka jazdy zabiera czasem całe życie :D

Cycu, tera to się naprawdę obejdziesz smakiem. Zdjęcie z paluszkiem w środku zachowam dla pana portiera, niech się nacieszy.

Dekiel mi się już dawno od czekania i obietnic odechciało. Te Twoje jutro, jutro. Co mi po ładnej tzipie jak ma charakter ma z*****y :D ?