Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombkaatomowa

Powiedzieć mu o zdradzie?

Polecane posty

Gość bombkaatomowa

Kiedy do tego doszło byliśmy krótko ze sobą. Poszłam na impreze z koleżanką i znajomymi, którzy przed impreza zaprosili nas do siebie w celu wypicia czegos przed planowaną impreza. Niestety,ale po 2 dość mocnych drinkach kompletnie straciłam swiadomosc i obudzilam sie rano w dosc niekomfortowej sytuacji. Znajomy uwaza,ze nie bardzo kontrolował tego co sie dzieje, a ja zaznaczyłam mu,ze dla mnie ten incydent nie miał zadnego znaczenia, Kocham obecnego chlopaka,ale jak myslicie? Byc z nim szczera czy zatajac chaniebną informacje i zyc w zgodzie i harmoni? ;)

Gość gfhfgh
nie mow, straci do Ciebie zaufanie i nie bedzie juz tak jak dawniej, ale juz nie powtarzaj takich akcji

Gość bombkaatomowa
Jesli chodzi o tabletke gwałtu tez podejrzewałam taka mozliwosc, nawet go o to zapytałam,ale zaprzeczył.

NIE MÓWIĆ. I dziewczyny mają rację, chyba padłaś ofiarą gwałtu. Mam nadzieję, że tak nie jest.

Gość bombkaatomowa
Jesli chodzi o kolezankę to na prawde osobny temat. Niewiele pamieta,ale jeden ze znajomych był wobec niej bardzo nachalny. Generalnie ten wieczór zaliczamy do naszych zyciowych porazek.

Gość bombkaatomowa
Nawet mi nie mówcie. Silna psychicznie to ja jestem,ale moze lepiej zrobie test ciązowy dla pewnosci.

Gość bombkaatomowa
Czyli to stawia mnie w całkowicie innym swietle! Juz nie jestem zdradzajacą a ofiarą gwatłu. Tylko ni cholery gnojkowi nie udowowodnie. A co do całej sytuacji na pewno nie powiem o niej chlopakowi, on zna bardzo okrojoną wersję tych wydarzeń.

Gość bombkaatomowa
Minęły. w dupie to ja jestem.

nic nie mowic zrobic badania na hiv

Gość eqeeten
No to lipa

Gość bombkaatomowa
nastepnym razem nie ebde taka durna piczą i pojade do burdelu do Niemiec gdzie mnie turkowie docenią 🖐️ a teraz ide robic loda mojemu uposledzonemu ojcu

Gość eqeeten
Jaki wynik testu?

Gość bombkaatomowa
Nie wiem, wieczorem zrobie i dam znac dziewczyny o ile wczesiej nie upije z żalu.

Gość guleczkaerm
test trzeba robic w dniu spodziewanej miesiaczki,a nie dzien po stosunku:/

Gość bombkaatomowa
Czy ja powiedziałam,że to było wczoraj? :)

Gość bombkaatomowa
Dekologowata : dziękuję. ;)

Gość eqeeten
Myślę, że będzie dobrze:) Tylko się nie przyznaj do tego chłopakowi bo możesz go Ty zranić tym czynem co może się w przyszłości jego odbić tak, że już się z nikim nie będzie chciał wiązać. Wiem, że sprawa jest świeża, ale pamiętaj że kiedyś Ciebie to będzie gryzło. Ale cóż... Stało się. Zajrzę tu na pewno:)

Gość gwatemala
czy chcesz tego dziecka?

Gość bombkaatomowa
Wstretni podszywacze. Nie robiłam jeszcze testu. Miłego dnia dzewczyny. ;)

Gość Natalia Natalka
Bombko Atomowa, Pati ma racje, zachowaj to dla siebie, mnie tez poniosło. alkohol i cholera wie co jeszcze do niego dodane. stało się. zdradziłam. ale postanowiłam sama się z tym męczyć. i co najśmieszniejsze wolałam się wyżalić tu, w necie, anonimowo na kafe niż gadać z jakąś przyjaciółką, ludzie czasem mają aż nad zbyt długie języki, są zazdrośni i zawistni...