Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgsrtjhrty

Dlaczego nie chudne?

Polecane posty

Gość rgsrtjhrty

Nie jem dużo, ograniczam sie jak moge. Pije dużo wody, dużo sie ruszam, w dodatku mam dopiero 18 lat. I cały czas albo stoje w miejscu albo tyje, o co chodzi?

Gość rgsrtjhrty
śniadanie płatki kukurydziane z mlekiem 0,5% 2 śniadanie bułka z ziarnami z pomidorem obiad rosół, mała miska po drodze zjadłam 3 albo 4 wafle ryżowe i na kolacje płatki kukurydziane z mlekiem 0,5% coś jem zle? prosze pomóżcie mi, bo ja sie juz załamuje.. :/

Gość dkfjsdfd
prawie sam cukier w diecie...

o raaany. żadnego konkretnego posiłku (pozdrawiam Twój metabolizm ), gdzie białko? wafle ryżowe to syf!! śniadanie: musli, mleko, dorzuć orzechy i jakiś owoc 2 śniadanie: bułka z ziarnami, szynką i pomidorem obiad: mięcho i warzywa podwieczorek: jakiś jogurt naturalny kolacja: jaja, tuńczyk, łosoś, ...

Gość rgsrtjhrty
uwierz, że mam.. waże jakieś 82 kg, ale mam 180 cm wzrostu, jestem ogromna dlatego musze schudnąc..

Gość rgsrtjhrty
o dziękuje bardzo za jakis wzór diety :)🌼 czyli jednak odzywiam sie zle?

Odżywiasz się tak źle że zanim twój organizm zacznie normalnie funkcjonować mogę minąć lata... Wiem to na swoim przykładzie... Przez diety i napady w nastoletnich latach zamiast schudnąć przytyłam. Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji to musisz odpuścić sobie diety i przyspieszyć go. Zacznij uprawiać więcej sportów, jedz normalnie i unikaj słodyczy i fast foodów. Ja dałam sobie spokój jako 17latka z takim cieniutkim jadłospisem a teraz 10kg mniej i 57kg już od dłuższego czasu :) (a jem więceeeej niż wtedy i nie żałuje sobie niezdrowego :P )

Gość ankaakk
Się dziwisz że nie chudniesz? Jesz za mało, złe proporcje, złe rzeczy... poczytaj: http://www.sfd.pl/10_wskaz%C3%B3wek_%C5%BCywieniowych-t315293.html http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie%2C_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html Wzorcowa dieta: http://www.sfd.pl/PRZYK%C5%81ADOWY_JAD%C5%81OSPIS_DLA_KOBIETY_OD_PODSTAW.-t493530.html

Gość asdfghjkm,l
warta grzechu a co zrobilas podaj konkrety

Gość tuyd7judyjud
warta grzechu, teraz mnie zaskoczyłas. Jestem w tej samej sytuacji co własnie napisałas bo ochudzam sie od kiedy pamietam i moze rozwaliłam sobie cały metabolizm.. Prosze podaj mi jakies konkrety jak to zrobiłas? Trzymałas sie czegos szczegolowo?