Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna mgla

Zycie konczy sie po 30

Polecane posty

Gość jesienna mgla

Wiem cos na ten temat.Nie zyje juz od 3 lat.

Gość Yołka
Mi też się skończyło po 30tce.

Gość padłaś? powstań!
power30rade :p

Gość Yołka
nawet wydaje mi się że od 4 lat jest ciągle tak samo.

Gość padłaś? powstań!
do usranej emerytury będzie tak asamo przyzwaczić się i nie marudzić!

Gość jesienna mgla
Tu nawet nie chodzi o to czy padlam. Mnie poprostu nie ma.

Gość Yołka
ale do 30 było ciekawiej, działo się, próbowało wielu rzeczy, teraz się nie chce.

Gość jesienna mgla
Ja chce tylko nie mam mozliwosci. Nie mozna nic zrobic nie istniejac

Gość Yołka
A jak to się stało że nie istniejesz???

Gość a u nmnie
bylo odwrotnie po 30 jestem dopiero szczęsliwa!!

Gość jesienna mgla
Po prostu. Pewnego dnia stwierdzilam ze zycie przecieklo mi miwdzy palcami. Ze to co jest teraz to jakas pomylka jakis matrix i to nie moje zycie ze zylam zawsze pod kogos.

Gość xdhubxudxudw
chyba w Polsce...ja mieszkam w usa,mam 35 lat a czuje sie jakbym miala 25 i robie wszystko to co robilam dziesiec lat temu.Zamiast jeczec korzystaj z zycia bo sama na wlasne zyczenie marnujesz te lata.Po czterdziestce bedziesz jeczec ze juz starosc i ze nic nie zrobilas przez cale zycie.Wes sie w garsc kobito i po prostu zyj a nie jecz!!!!!!!!!! A gdybys nie wiedziala ile masz lat???jakbys sie czula????? Nigdy nie zrozumie tej glupoty patrzenia na wiek bo wiek to tylko wiek i nic wiecej.Wazny jest duch a raczej pogoda ducha.Im lepiej sie czujesz tym mlodziej wygladasz.

Gość Yołka
a nie masz szansy tego zmienić? Zacząć od nowa? Ja jestem w innej sytuacji. Do 30 żyłam intensywnie i w końcu zostałam sama jak palec. Nie chce mi się nic, szukać faceta, wyjść na spacer, cokolwiek, nie chce mi się i już.

Gość jesienna mgla
Nie ma szansy. Nie ma juz nic

Gość xdhubxudxudw
Po prostu. Pewnego dnia stwierdzilam ze zycie przecieklo mi miwdzy palcami. Ze to co jest teraz to jakas pomylka jakis matrix i to nie moje zycie ze zylam zawsze pod kogos. no wlasnie widzisz..NIE UCZYSZ SIE NA BLEDACH!!!!!!!!!!!!!!! Piszesz ze zycie zmarnowalas,ze przecieklo ci miedzy palcami i co robisz?????Marnujesz je dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawda jest taka ze jak sie chce to mozna zmienic wszystko,kompletnie wszystko w swoim zyciu.Przewrocic je o 180 stopni.Wiem cos o tym.jak tu przyjechalam,zaczelma sprzatac,pracowalam jak wol i mialam mase innych klopotow.Moje kolezanki studiowaly,zakladaly rodziny,bawily sie a ja nic,plakalam,i jeczalam ja ty teraz.Wpadlam w depreche.Chcialam popelnic samobojstwo,bo stwierdzilam ze i tak mnie juz nic nie czeka.ze zmarnowalam swoje zycie,ze i tak sie nic nie zmieni.I wiesz co nie dalam rady tego zrobic,beczaklam i nie umialam i doszlam do wniosku ze zabic sie nie umiem,zyc tak nie chce bo sie skoncze wiec zostaje mi jedno - zmienic zycie tak abym byla szczesliwa.Ciezko bylo na poczatku ale wlasnie jak sie chce to mozna,tylko trzeba chciec!!!!Teraz moje zycie jest kompletnie inne,korzystam z niego ile wejdzie,podrozuje,mam super prace,dzieciaki,dom,wygladam tak jak chcialam i myslac o tym moim zalamaniu i zmarnowanych latach ciesze sie ze tak bylo bo nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Ta depresja dala mi duzo do myslenia,zobaczylam jak moze zycie wygladac kiedy wlasciwie nie zyjesz i to mi dalo ogromnego kopa a teaz korzystam z kazdego dnia,kazdej godziny i nie raz slysze pytania skad we mnie tyle energii.Grunt to myslec pozytywnie,smiac sie,cieszyc sie z drobnych rzeczy i ciagle planowac i robic cos innego.Wyznaczac sobie cele i do nich dazyc,jeden po drugim.Ja tak zrobilam i jestem naprawde szczesliwa.Tydzien temu skoczylam z samolotu ze spadochronem,za miesiac jade na hawaje na dwa tyg a jeszcze kilka lat temu ledwo mialam na czynsz.Uwierz w siebie,przestan patrzec na innych ludzi,tylko mysl o sobie.Powodzenia :)

Gość Yołka
Brawo, fajnie czytać o takich przypadkach:)))

Gość a_po_40_zaczyna
buhaha życie jest piękne tylko trzeba mieć fantazję i korzystać z niego :classic_cool:

Gość a co wy pierdo*****e
życie zaczyna si epo 30-tce!!!! powaznie !!!

Bzdury. Życie po 30, skończyło sie dla Ciebie. Nie dla innych. Być może nie potrafisz docenić tego co masz. Z czasem życie traci impet. Rodzina, obowiązki, kredyty... Nie dołuj sie na siłe. Ciesz małymi rzeczami :)

Gość jesienna mgla
jak sie cieszyc kiedy caly swiat legl w gruzach. nie mam sil

Gość xdhubxudxudw
dzieki :) Nie uwazam ze zrobilam cos szczegolnego,po prostu uwierzylam w siebie i zrozumialam o co chodzi w tym calym zyciu,ze trzeba je przezyc tak aby na koncu niczego nie zalowac,trzeba uczyc sie na bledach_mowie uczyc sie-czyli nawet jak popelnimy blad zobaczyc go i naprawic a nie w nim tkiwc.Prawda taka ze nikt nie ma rozowego zycia,kazdy ma lub mial jakies problemy,kazdy czuje ze czegos mu brakuje,kazdy przechodzi zalamanie.Patrzysz na zycie innych i mowisz sobie jak maja super a wlasciwie nie wiesz o nich nic.Grunt to popatrzec na swoje zycie,zastanowic sie,wypisac co chcialbys,czego nie,kiedy bylbys szczesliwy i uwierzyc ze mozesz byc.Ja na poczatku strasznie zle sie czulam w swojej skorze,stres zajadalam,czego efektem bylo 15kg nadwagi,straszna twarz,sama pryszcze wiec postanowilam zaczac od siebie zeby poczoc sie lepiej sama ze soba.Jak to sie mowi w zdrowym ciele zdrowy duch :) Zapisalam sie na fitness,zaczelam plywac,biegac, i godzinami sluchalam wesolej muzyki.Zmienilam diete i co tydz czulam sie lepiej.Miedzy czasie czytalam ksiazki o pozytywnym mysleniu,ogladalam filmiki z ludzmi ktorzy wyszli z dola,i planowalam swoja przyszlosc.Tak jak pisze w sekrecie zrobilam sciane marzen,przykleilam wszystko coc chialabym miec,i jak chcialabym aby moje zycie wygladalo zebym byla szczesliwa.Codziennie sie na to gapilam i mowilam sobie ze tak wlasnie bedzie.Poza tym zaczelam pisac pamietnik,traktowalam go a raczej traktuje jak najlepszego przyjaciela ktoremu moge sie zwierzyc o kazdej porze bo po co zanudzac innych swoimi problemami.Jak sobie popisszesz to tez sie lepiej mozesz poczuc :) Nie wiem czy znasz angielski,jesli tak to wkleje ci filmik z youtube kotry uwielbiam ogladac.

jesienna mgla jak sie cieszyc kiedy caly swiat legl w gruzach. nie mam sil"" A czemu to legł w gruzach. co sie stało ?

Gość jesienna mgla
jestem chora nie mam pracy w trakcie rozwodu dzieci. Nie moge podjac pracy bo choroba powoduje niezdolnosc do niej. Mozna wierzyc jak sie ma jakies podstawy nadzieje.

Gość bhnj
xdhubxudxudw-super sie czyta. no dobrze, ale powiedz, czy jak wyjezdzalas do stanow, to znalas angielski?jak udalo Ci sie znalezc lepsza prace? na czym polega sciana marzen?ogladalam sekret, ale go nie pamietam:P trzeba wypisac swoje plany, marzenia i codziennie je czytac? jak uwierzyc w siebie skoro tak zle do tej pory sie wiodlo? podziwiam ja zyje jak na azie jak paczek w masle i nie chodzi wcale o to, ze jetsem superbiogata itp, bo mieszkam z rodziami, jestem sama, ale jestem szczesliwa,, bo zdrowa, mam fajna rodzine i znajomych, to dla mnie duzo.

Gość bhnj
oj, przykro mi:(

Dzieci to największy dar jaki człowiek może mieć na tym świecie. Doceń to. W ich żyła płynie twoja krew. Co to za choroba ? Gdzie dziadkowie, rodzina, przyjaciele ? Co z Mopsem ?

Gość Jimmi Joe
a kto umarł ten nie żyje

Gość jesienna mgla
Rodzina i przyjaciele sa kiedy jest ok.Jak sa potrzebni to ich nie ma.Mops traktuje mnie jak kogos kto chce wyludzic grube miliony. Rok temu mialam udar i doszlo do uszkodzenia mozczku.Nie moge utrzymac rownowagi wciaz sie przewracam. Praktycznie nie wstaje z lozka.