Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagfawa

jak długo czuć ranę po nacięciu krocza

Polecane posty

Gość dagfawa

bylam nacięta w czasie porodu, zszyta szwami rozpuszczalnymi; pierwszy tydzień po porodzie to masakra; teraz mijają 2 tygodnie; mogę normalnie funkcjonować - chodzić, siedzieć, korzystać z toalety, ale ciągle czuję takie jakby ciągnięcie; podczas mycia czuję jeszcze zgrubienie w miejscu szycia, jak mocniej docisnę to boli. Jak długo to może jeszcze trwać. Zaczynam isę martwić, że cos złego się podziało.......

Gość Aneta222
mnie bolało bardzo mocno 3-4dni, później do około miesiąca po porodzie właśnie ciągnęło, ale bardzo delikatnie

Gość klaaaaaaasa
mnie bolało z 5 tygodni dopóki szwy które zakładają wewnątrz mi nie wypłynęły. dopiero wtedy przestało boleć. myślę że trochę może jeszcze poboleć i że to nic poważnego ale radziłabym na wszelki wypadek zgłosić sie do lekarza żeby obejrzał krocze czy wszystko ok

Gość mamaaaa
mnie bolalo ok 3 tygodni, pierwsze dwa nie do zniesienia

Gość Killme
ja po nacięciu leżałam 2 tyg plackiem, mimo ze miałam niewielkie cięcie. Ale byłam na tyle głupia,żeby po 2 dniach pobytu w domu posprzątać i wtedy poszedł mi jeden szew, na szczęście wszystko się zagoiło i teraz 7 mies. po nic nie czuć.

Gość ciekawska__
mnie ok tygodni bolalo ale tak znosnie bez tabletek wytrzymalam, potem jak chlodniej bylo to czulam takie jakby ciagniecie a zgrubienia teraz troszke tez czuje (5 mies po) aha i nie bylam nacinana, sama popekalam