Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala niedojrzala

Byly facet! co zrobic?

Polecane posty

Gość mala niedojrzala

Jakies 3 miesiace temu rozstalam sie z facetem. bylismy razem 4 lata. powod rozstania-zdrada z jego strony. wiem ze nie chce z nim juz byc i ze nie da sie tego skleic i jeszcze po rozstaniu on bardzo sie zmienil: stal sie arogancki i zlosliwy problem polega na tym ze on co jakis czas dzwoni chce sie spotkac, prosi o powrot ale kazde nasze spotkanie i tak konczy sie klotnia.. a ja tez nie jestem lepsza bo szukam z nim kontaktu i pomimo ze tak mnie teraz denerwuje i nie chce do niego wracac to i tak chce sie z nim spotykac. wiem ze jestem jak pies ogrodnika: jak tylko sie dowiem ze spotkal sie z jakas dziewczyna to po prostu dostaje szalu i napadu zazdrosci ale jednoczesnie nie chce z nim byc: chce tylko by ciagle o mnie zabiegal i latal za mna.. chce miec tylko swiadomosc ze jest sam, mysli o mnie i ze nie znajdzie innej Wiem ze to jest chore! Jak sie z tego wyleczyc? na marginesie mam 29lat..

Gość mala niedojrzala
napisze ktos cos madrego?

Gość mala niedojrzala
dzieki :)

Gość mala niedojrzala
no wolalabym jakies madrosci na temet :P

Trudna sprawa. Jeśli kochasz wypuść na wolność, jeśli do Ciebie wróci zostanie na zawsze. Kochać to nie to samo co posiadać.

Gość mala niedojrzala
pytanie brzmi: jak sie wyleczyc z syndromu psa ogrodnika?

Gość mala niedojrzala
ale pomocni dzis jestescie :)

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
przejdzie ci samo,jak znajdziesz nowego faceta, przestaniesz wtedy zaprzatac głowe co robi twój były

Gość mala niedojrzala
spotykam sie z kims, ale to nie pomaga.. nie chce do niego wracac ale chce zeby byl niedaleko, zabiegal o mnie, zeby bron boze nie znalazl innej wiem ze to bez sensu

Gość mala niedojrzala
wiadomo- kobieta jestem- wiec emocje biora gore. dlatego chce zeby ktos mi na chlodno wytlumaczyl, nagadal, przemowil do rozumu

"wiadomo- kobieta jestem- wiec emocje biora gore." Z całym szacunkiem, ale to nie jest żadne kurwa wyjaśnienie. To ja mnie się zechce, za przeproszeniem, pierdzieć to mam walnąć po czym powiedzieć wszystkim dookoła - wiadomo - facetem jestem - instynkty biorą górę? :/

Gość mala niedojrzala
oo i zaczynasz madrze pisac! wlasnie o to mi chodzilo :)

Przeczytałem jeszcze raz co napisałaś na początku... i powiem tak: 3 miechy to krótko abyś zapomniała. Tzn. jeden zapomni po tygodniu, inny się będzie męczył rok. Tobie najwidoczniej potrzeba więcej czasu. Keep calm and rób swoje.

Gość mala niedojrzala
skasowalam juz nr z telefonu zeby przypadkiem po pijaku nie dzwonic ;)

Gość mala niedojrzala
up

Gość wiem o co chodzi...
no .. chore jak nic

Gość Frutella
Moge cie pocieszyc ze jestem w podobnej sytuacji :p zerwalam z chlopakiem po dwoch latach zwiazku, nie zdradzil mnie lecz pobil wyzywal na ulicy i zle traktowal.. powiem ci tyle ze ja jakbym go zobaczyla z inna to bym sie zabila to wiem napewno on pisze czasem do mnie wiem ze mnie kocha choc ja juz z nim nie chce byc i nie bede nie moge sie tak ponizyc choc go kocham mimo wszystko, nie moge sie pozbierac po rozstaniu bo przez rok byl cudowny naprawe nie wiedzialam ze taki z niego dupek ja tez bylam poprosru idealna gdy raz popelnilam blad to sie zaczelo, mscil sie, krzywdzil mnie a ja bylam z nim dalej teraz wkoncu sie od niego uwolnilam i jest lepiej ale dalej za nim tesknie i lubie jak napisze i sie stara choc wiem ze juz nic z tego.. ale trzeba sie jakos pozbierac narazie niech bedzie jak jest a niedlugo sie znajdzie inny ;)

Gość mala niedojrzala
Frutella dzieki :)

Gość Zinnka
Chcesz rady? Najlepsza metoda oderwania sie od myslenia o kims, jest zajecie mysli czyms innym. I jest to mozliwe, jak sie tylko postarasz. Bo to, o czym myslimy, zalezy tylko od nas. Ta rada tylko pozornie odbiega od tematu:) Bo kiedy ptrzestaniesz o nim myslec, to i przestaniesz byc "psem ogrodnika". Warto sprobowac.