Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia...

duża różnica wieku

Polecane posty

Gość Lidzia...

czy są kobietki które mają facetów sporo starszych od siebie? Jak wam się układa? Mój mąż jest 10 lat starszy ode mnie...miałam 18 lat jak braliśmy ślub,jesteśmy 5 lat po slubie.do tej pory było OK,ale teraz robi się coraz gorzej! Boję się,że zaczyna "wychodzić" ta różnica wieku! Rano do pracy,po pracy jakieś pół słówka,wieczorem spać... i od nowa. Czasami mam wrażenie,że łączy nas tylko nasz syn. Oczywiście z seksem też kiepsko...raz na 2 tyg.to już dużo.

Gość xxl-men
Poszukaj sobie kochanka.

ma 33 lata ijuz mu się nie chce? :D to nie wina różnicy wieku - to wina przyzwyczajenia :/ Mój ex był ode mnie 9 lat starszy, ale kiedy się poznaliśmy był starczy niż Twój mąż obecnie i wcale tej różnicy nie odczuwałam, i w zasadzie w seksie nie odczuwałam jej do końca - raczej w życiu codziennym.

Gość Fernandes
Niestety mam troche podobnie. Moj facet jest 15 lat starszy ode mnie. Na poczatku bylo wspaniale, w lżku tez super etc. Teraz Po paru latach zauwazylam ze zaczynamy sie jakos rozmijac. On Po pracy ma swoje rzeczy do roboty, ja swoje. Seks raz na jakis czas... Czuje sie samotna, dodatkowym minusem jest dla nas Pewnie jakas bariera kulturowa - ja z Polski on z Portugalii. Powiem szczerze ciezko to widze, dobrze ze slubu nie bylo.

Gość Fernandes
I dodam jeszcze ze roznica wieku u nas wychodzi kolosalna. Ja mam 25lat on prawie 40 Jak Wspomnialam roznica jest widoczna. Czeste klotnie Moga byc tego przykladem.