Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa2,

Mój facet ma duże piersi!

Polecane posty

Gość anonimowa2,

Jak przytył to mu urosły. Jak je dotykam to tak jakby z koleżanką. Zawsze mi mówiono, że piersi są kobiece, a on jest facetem, a je ma. Źle się z tym czuję. :(

Gość niech pije dużo pokrzywy
pokrzywa dobra na wszystko :classic_cool:

Gość anonimowa2,
tak sie tym przejełam ze rozważam kupno stanika dla niego.Myslicie ze to dobry pomysl?

Gość anonimowa2,
"Połóż mu głowe na niej." Hę? Niewykonalne bez urwania głowy. Ale rozumiem, że to ja mam sobie zrobić z niego taką poduszeczkę? Tak?

Gość anonimowa2,
01:32 to nie ja pisałam. Ale coś w tym jest. On ma duże piersi, a może zdjąć koszulkę i paradować bez stanika, a jakbym ja tak pływała na plaży to ludzie byliby zbulwersowani. Heh! Liczę na to, że jednak w końcu weźmie się za siebie i schudnie, bo ciężko mi się przyzwyczaić do takiego rozmiaru jego piersi. Trzeba być dobrej myśli...

Gość anonimowa2,
jak byliśmy na basanie i tak paradował z tymi swoimi cyckami o rozmiarze D to niestety ale wszyscy faceci patrzyli na niego z podziwem :( a ja pozostaje w jego cieniu,cieniu jego wielkich cycków :( przy nim niestety zaden facet nawet nie zwraca uwagi na moje B,a kiedys było inaczej:( Doradzcie co mam zrobic?

Gość uwaga! Robie dobrze.
Ok, stwierdzilas fakt. Niewiele da sie z tym zrobic, a zatem, teraz musisz ( o ile go kochasz) zatroszczyc sie o niego. Musisz koniecznie pomoc mu obrac odpowiedni rozmiar stanika, zeby, skoro juz i tak ma duze, nie mial przynajmniej obwislych. skorzystaj z internetowych stron, ktore pomagaja dobrac wlasciwy rozmiar biustonosza. Poradz mu takze masaze i zimne natryski, ktore sprawia, ze cycuszki beda zadziornie sterczec. W sumie to troche ci nawet zazdroszcze, bo bedziecie mogli jechac na hiszpana....

Gość sddvvidlvikdj
Sprawdź czy nie ma pochwy.

Gość gość
Musi przytyć więcej to się zmniejszą .

Gość gość
To się nazywa ginekomastia

Gość gość
Facet ma cycki, nie piersi.

Gość gość
Jak sprawić żeby piersi urosły?

Gość aniela844
Twój facet może mieć ginekomastię, mój cierpiał na to samo. Dopiero całkiem niedawno zdecydował się usunąć chirurgicznie zbyt duże piersi, po konsultacji z doktor Żukowską z Łodzi która wykonywała mu ten zabieg. Efekt jest taki że teraz wygląda jak facet, z czego i ja jestem zadowolona. Pani doktor wykonała dobrą robotę.