Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy słoń

Nie myśl o różowym słoniu

Polecane posty

Gość Różowy słoń

Nie myśl o różowym słoniu. Nie myśl o jego różowej trąbie, jego różowych uszach, różowych nogach i ogonie. Nie myśl o jego białych kłach i czerwonych oczkach. Nie myśl o różowym słoniu. O czym myślisz ? To może coś trudniejszego. Nie myśl o spontanicznym seksie z nieznajomym. Nie myśl o jego mocnych dłoniach na Twoim ciele. Nie myśl o tym, jak jego ręce ugniatają Twoje piersi. Nie myśl o jego gorących pocałunkach na szyi. Nie myśl o jego uwodzącym zapachu i zniewalającym spojrzeniu. Nie myśl o jego twardej męskości i błysku pożądania w oczach. Nie myśl o uczuciu gorąca na policzkach i podnieceniu. Nie myśl o tym, że rozkłada Twoje uda i spiją całą Twoją słodycz. Nie myśl, że bierzesz jego męskość i się nią bawisz. Nie myśl, że szalejecie razem i wspólnie odlatujecie. Nie myśl, że płyniesz na falach rozkoszy aż do samego szczytu. Nie myśl o seksie z nieznajomym. Takie rzeczy się nie zdarzają. Nigdy w życiu. O czym myślisz?

Gość hapesmerg
o ciasteczkach mojej babci

Gość Wybacz, ale masz wyjątkowo
mało sugestywny sposób pisania:O Potrenuj :P

Gość kawazesmietanka
sprawdzasz, czy techniki uwodzenia tych smiesznych facecikow z kompleksami dzialaja? ;) moze i dzialaja, ale w bardziej subtelnym wydaniu. jak sobie pomysle, kto siedzi po drugiej stronie kabla, to mysle o wymiotach, a nie zadnych "mocnych dloniach na moim ciele" :D

Gość myślę ze myślę
O tobie. :)

Pomyślałam o Różowym Słoniu który siedzi i uprawia cyber seks :O