Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabkowanie ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

zabkowanie

Polecane posty

WITAM moja coreczka ma 17miesiecy dzis w nocy miała 39stopni goraczki podejrzewam zęby co stosowałyscie prawdopodobnie ida jej 3 słyszałam ze te zeby bola najbardziej

Moje dziecko ma dopiero 4 zabki, górne i dolne jedynki. Boje sie co bedzie przy nastepnych, bo ostatnio jak przebijały sie górne jedynki to goraczka dochodziła do 39.9 i to przez 4dni:( Dawałam na przemian co 4godz nurofen i paracetamol. Smarowałam też bobodentem, ale jakoś szczególnie to nie widziałam po tym poprawy.

Mój mały boleśnie odczuł wyrzynanie tylko dwóch dolnych 1ek reszta wyszła nawet nie wiadomo kiedy, bez gorączki i marudzenia :) Proponuję dawać tylko leki przeciwgorączkowe, Paracetamol 500 lub Nurofen dla dzieci, wszystko oczywiście w czopkach.

podaje jej czopki bo nurofen nie zbił jej temp natomiast czopki natychmiast nie wiem czy isc do lekarza bylyscie drogie mamy

Mój nie gorączkował wcale. Też raz miał gorączkę, wysoką, 39, gorączka po 2,5 dniach nadal była więc poszliśmy do lekarza. Lekarka stwierdziła, że to za długo i za wysoka i to nie ząbki. Zrobiła badanie krwi+mocz i okazało się, że mały miał wirusa. 10 dni antybiotyków i minęło. Syropu nie podawaj, najlepsze są czopki.

dziekuje poczekam jeszcze dzisiaj jak nie minie to wybiore sie do lekarza