Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrim

było nam dobrze mówil ze mnie kocha

Polecane posty

Gość katrim

poznałam przez portal internetowy chłopaka który mieszka niedaleko mnie pisaliśmy ze sobą od 3 lat lecz w miedzy czasie wychodziły jakieś brudy . Chcąc zerwać kontakt z Arkiem zmieniłam nr po roku milczenia zadzwonił do mnie cieszyłam się z tego powodu bo hoc nie spotkaliśmy się z Arkiem na realu to pokochałam go . po pewnym czasie nasze spotkanie wreszcie sie urzeczywistniło gidy się spotkaliśmy on powiedział ze jestem piekniejsza niz na zdjęciach dobrze nam sie rozmawiało wieczorem spedzilismy razem noc i od wyjazdu ode mnie odzywa sie raz na dzien nie wiem co mam o tym myslec

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
A Ty dzwoniłaś albo pisałaś do niego po spotkaniu??

Gość katrim
on napisał mi smsa jak dojechał ode mnie do domu

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
A czego Ty od niego oczekujesz?? Chcesz z nim być?? Jeśli tak to przepraszam że to powiem, ale już raczej nic z tego... ;/

Gość katrim
no właśnie ja z nim jestem mówił ze w srode do mnie przyjedzie zobacze muszę z nim porozmawiać na ten temat

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
Wykręci się i nic Ci nie powie... Weź go na przetrzymanie i nie idź z nim do łóżka przynajmniej przez miesiąc, wytłumacz że tamto było za wcześnie i teraz chcesz poczekać. Jeśli Cię zostawi nie masz czgo żałować bo to będzie oznaczało że zależy mu tylko na seksie. Poza tym spędzając z nim noc na pierwszym spotkaniu nie pomyślałaś że takich panienek jak Ty może mieć jeszcze milion innych?? Jeśli by mu zależało dawał by większe oznaki życia niż tylko odzywając się raz dziennie...

Gość wiem o co chodzi...
wiesz... oni nie znali sie od wczoraj tylko długo długo gadali ze soba. Troche sie poznali. Ja wiem jedno, facet zabiega dopoki sobie nie porucha. Jak to zrobi to mu troche przechodzi, zajmuje sie swoimi sprawami bo mu sperma juz mózgu nie zalewa. uwierz mi za jak mu sie znowu zachce to sie odezwie do ciebie ;)

Gość katrim
właśnie tez tak myślałam eby go przytrzymać dzięki wielkie za rade zastanawiam się czy do niego nie napisać

Gość wiem o co chodzi...
z napalonym nie "wyruchanym " kolesiem sie nie dogadasz teraz mozesz sie mu przyjzec jaki jest naprawde , na codzien. Czyli zlewczy, olewaczy, majacy ciebie i reszte w dupie :)

mieszkacie niedaleko siebie i pisaliscie przez 3 lata? po co tak? nie lepiej się spotkać od razu i wiedzieć na czym sie stoi? internet dobry jest do zapoczątkowania znajomości, ale nie do budowania iluzji prawdziwej relacji.

Gość wiem o co chodzi...
"właśnie tez tak myślałam eby go przytrzymać dzięki wielkie za rade zastanawiam się czy do niego nie napisać" i co mu napiszesz "poruchałes poruchałes i co??!" ? to mu napiszesz?

Gość powiew namietnosci...
a po jaką cholerę od razu wlazłaś mu do łóżka?dostał co chciał i więcej go nie zobaczysz...

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
Jeśli chcesz żeby to było coś poważniejszego naprawde powstrzymaj się z seksem...

Gość a jak szybkooo
Jak szybko z nim poszlas do lozka ? Na pierwszym spotkaniu ?!

mieszkacie niedaleko siebie i pisaliscie przez 3 lata? po co tak? nie lepiej się spotkać od razu i wiedzieć na czym sie stoi? internet dobry jest do zapoczątkowania znajomości, ale nie do budowania iluzji prawdziwej relacji.

Gość katrim
no na 1

Gość wiem o co chodzi...
"Jeśli chcesz żeby to było coś poważniejszego naprawde powstrzymaj się z seksem..." prosze cie nie rozsmieszaj mnie

Gość wiem o co chodzi...
skoro juz tak wtyszło to ja na twoim miejscu bym mu powiedziała aby sie odpierdolił skoro tak albo poprostyu zamilka :)

Gość powiew namietnosci...
poszłaś z nim do łóżka na 1 spotkaniu???ile ty masz lat???

Gość wiem o co chodzi...
od wyjazdu ode mnie odzywa sie raz na dzien nie wiem co mam o tym myslec" a czy tobie na tym tak strasznie zaley?? bo mi sie wydaje ze nie ...

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
Lepiej się do niego nie odzywaj. Jeśli wyczuje że aż tak bardzo Ci zależy, będzie to umiejętnie wykorzystywał. O takim czymś jak uczucie między wami mowy nie ma. Sprawdził że może u Ciebie wszystko dostać łatwo i zostawił Cię sobie w rezerwie w razie braku seksu... Przepraszam że to powiem ale jemu nic nie szkodziło sobie poruchać i stwierdzić że jesteś łatwa... Jeśli się teraz soptkacie i będzie od razu chciał seksu to nie jesteś jego dziewczyną tylko panienką do łóżka.

Gość wiem o co chodzi...
"Przepraszam że to powiem ale jemu nic nie szkodziło sobie poruchać i stwierdzić że jesteś łatwa... " ona tez sobie skorzystała :) "Jeśli się teraz soptkacie i będzie od razu chciał seksu to nie jesteś jego dziewczyną tylko panienką do łóżka." i vice versa :)

Gość iiiiiiiihyyyyyyyyh
""Przepraszam że to powiem ale jemu nic nie szkodziło sobie poruchać i stwierdzić że jesteś łatwa... " ona tez sobie skorzystała "Jeśli się teraz soptkacie i będzie od razu chciał seksu to nie jesteś jego dziewczyną tylko panienką do łóżka." i vice versa " Ale jej zależy, a jemu nie. Ona chce związku, on nie. Ona zajdzie w ciąże, on zwieje. Niestety...