Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejjkowa

wózek - potrzebuję porady

Polecane posty

mogę ci sprzedac wózeczek głęvboko spacerowy...prawie za darmo ;) Firma Adbor ring max...ja juz nie potrzebuje a tylko nie potrzebnie mi zawadza miejsce :)

Gość paola ola anna
no to w czym bedziesz wozic dziecko jak sie urodzi? bo nie wierze,ze przez kilka miesiecy bedziesz je trzymac w domu badz w ogrodzie:O wydalas kupe kasy na taka beznadziejna hustawke,a na wozek zalujesz?

Gość storczykowy świat
i kto ci nagadał ze spacerowka z xlandera jest mala?moje dziecko spacerowka z tego wozka jezdzilo do skonczenia roku,potem dokupilam lekka parasolke ,ale na zime wrocilismy do xlandera,bo parasolka po sniegu nie pojedziesz:O moje dziecko do teraz-a ma prawie dwa lata miesci sie do spacerowki z xlandera, wiec nie wiem gdzie ty szukasz problemu?

Gość koniczynka polna
pyt. nr jeden co to za xlander za 2.500? nie znam takiego modelu. sama mam najnowszy model i kosztował 1.700 . droższych nie ma. co to bujnia, które uzaleznia to bzdura jakich mało. moje dziecko w ogóle sie nie przyzwyczaiło chociaż bujało się dużo. polecam huśtawkę fisher price rainforest :).najwięcej gadają te które dzieci nie mają, albo kóre nie korzystały z huśtawek :o takie są najmądrzejsze.

Gość koniczynka polna
storczykowy świat ma racje:)))

Gość mamamama26
mam jumpera x i baardzo go sobie chwale - choć z perspektywy czasu uważam że gondola jest zupełnie zbędna - wystarczy spacerówka rozkładana na płasko i taka usztywniana gondola nosidełko - nie wiem co za dziecko wyjeździ w gondoli do 7 miesiąca jak ktoś tu pisał - mój miał 4,5 i już mu niepasowała i jeździł we wpiętym foteliku samochodowym a po miesiącu już w spacerówce - jumper x ma super spacerówke - głęboko osadzona, poręcz na odpowiedniej wysokości (widziałam takie co sięgały do ust dziecka..) tak że maluszek niema jak wylecieć - no chyba że bardzo się szarpie żeby wyjść ale ja mojego jeszcze nigdy nie przypinałam, koła duże skrętne, jedynie co to wózek ogólnie ciężki i nie poręczny kosz na zakupy ale mieszkam w domu więc niemusze go nosić - i kosztował dokładnie 1190zł w sklepie w zeszłym roku więc polowe taniej niż x lander

Gość mamamama26
a co do huśtawki to kupiłam elektryczną za kupe kasy i maly totalnie jej nie polubił - darł się wkładany do niej więc kasa poszła w błoto - polubił za to zwykły bujak coneco

Gość storczykowy świat
spacerowka rozkladana na plasko dla noworodka badz kilkumiesiecznego niemowlaka? no chyba oszalałas,albo nie widzialas dziurawych polskich chodnikow-wiekszosc takich spacerowek nie zapewni takiej amortyzacji przed wstrzasami jak porzadna gondola..a juz nie wyobrazam sobie nie miec gondoli na miesiace jesienno-zimowe, kiedy wieje,leje i tylko gondola ochroni dziecko przed chlodem i wilgocia:O

Gość z tym bujaniem to racja
sama wiem po sobie i po koleżankach, że jak się dziecko nauczy bujania to za nic nie zasnie samo w lozeczku tylko po 2 godziny trzeba nosic i bujac i tak jest problem bo jak zaśnie i odłoży się go do łóżeczka to zaraz płacz i od nowa trzeba bujać :o Tak miałam przy pierwszym dziecku kiedy wszystkie babcie, ciocie mi bujały córkę i tak się mała nauczyła że non stop ją musiałam nosić i bujać żeby zasnęła, nic nie mogłam w domu zrobić bo jak tylko odłożyłam do łóżeczka to mała w płacz. Z drugim dzieckiem już tak nie ma bo od razu powiedziałam wszystkim, ze maja nie bujać i tyle i mała od razu po jedzeniu i przebraniu zasypia ładnie w łóżeczku sama :)

Gość polecam x-landera
x lander za 2,5 tysiaca no co ty, gdzis ty to ogladala. Na necie mozna kupic za 1,5 tys i nawet do tego z fotelikiem. Ta sprzedawczyni to chyba z przypadku tam byla, moze gondola nie nalezy do najwiekszych ale spacerowka jest duzych rozmiarow i na pewno dlugo posluzy.

Gość miiizuriiii
hahaha xlander xa kosztuje chyba z 1300zł :D natomiast nie wiesz bo się nie orientujesz jak widzę ile kosztuje to co jest w zestawie:D 3. Fotelik RECARO Young Profi Plus 4. Adaptery do fotelików RECARO 5. Baza ISOFIX do fotelika RECARO mam recaro więc wiem co to za fotelik i ile kosztuje, a TY się lepiej dowiedz a potem się mądrz.:D

Gość yyyyy???????????
mizurii,tępoto zamilcz bo sie kompromitujesz dziwko tylko

Gość mizzurri
ja kompromituje? to ty tępa strzało się nie znasz wklejasz link z wózkiem za 2.500 i myślisz, żeś najmądrzejsza buhahahaha won parszywcu tępy 🖐️

Gość mizzurri
*to ty tepa strzło się kompromitujesz :D bueheheheh

Gość mizzurri
sram morda i jem kupe

Gość yyyyy???????????
jestem dziwką daje dupy za 5zł albo i za darmo. bo nikt nie chce płacic.

Gość a kalinka kalinka
Spacerówka X-landera jest mała? Co za bzdura. Moja córka jeździ już w niej 1.5 roku a mamy X Landera XA- polecam

Gość maciejjka
Huśtawka myślę, że może być całkiem fajnym urządzeniem. Samopoczucie dziecka, zależy też od warunków jakie ma w domu. Trudno wymagać aby dziecko było szczęśliwe jak rodzice nie są. Tak się bardzo często dzieje. A wózek widziałam w tej cenie w stacjonarnym sklepie, nie na allegro, więc na pewno jest duża różnica cenowa. Jutro jeszcze przejdę się gdzie indziej i może poproszę o zmontowanie X landera przy mnie. Ta sprzedawczyni trochę mnie wyprowadziła z równowagi, że nową spcerówkę trzeba będzie kupować za kilka mc znowu. To moje pierwsze dziecko i nie mam pojęcia co do wózków itp. Chcemy taki jak ten, różnica między sklepem, a allegro jest spora: http://allegro.pl/x-lander-xa-energy-2011-3w1-mega-aukcja-od-dealer-i1692371978.html

Gość makaroniarz
wózek do 2 tysięcy to możesz generalnie przebierać ;-D tu jest promocja na x-q http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-557-Wozek-X-Q-Volcano.html za troche ponad tysiąc. Ja akurat jeżdze x-q tylko w kolorze energy http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-136-Wozek-X-Q-Energy.html i wózek dla mnie jest super. Po pierwsze jest zwrotny, po drugie nie masz wrażenia że się rozpadnie na byle chodniku, a po trzecie dziecko siedzi fajnie, ma szerokie siedzisko które się właśnie dobrze rozkłada. Według mnie za tą cenę x-lander zrobił naprawdę dobry wózek.

Gość malamamamama
a co sądzicie o wózku COTO BABY?

Gość quinny speedi sx
Polecam quinny speedi sx, wg mnie jest to jedyny wózek który posłuży przez te 3-4 lata kiedy dziecko w nim jeździ, przede wszystkim ma szerokie siedzisko i 3 latek spokojnie w nim siedzi ,a nie jest ściśnięty jak śledź:) Ma super pompowane koła , które radzą sobie w każdym terenie (mieszkam koło lasu i jeżdzimy raczej polnymi drogami), na śniegu też się świetnie prowadzi, można zamontować na stelażu fotelik maxi-cosi. Jest naprawdę lekki i zwrotny. Używałam go będąc nianią, dziecko jeżdziło w nim spokojnie do 3,5 lat jak była potrzeba, a teraz kupiłam do swojego dziecka - ma już 10 m-cy. Spokojnie można kupić używanego speediego bo sa naprawdę wytrzymałe i nie rozklekoczą się zaraz. Kusiło mnie wiele wózków ,ale ten jest naprawdę praktyczny i ładny.Mam świra na jego punkcie :) Pozdrawiam

Ja posiadam huśtawkę sweetpeace graco , taka beżowa z wibracjami i innymi bajerami i jestem zadowolona, jak wczesniej ktos pisal o bateriach to moja jest własnie na prąd, więc koszty są mniejsze, ale można tez włożyć baterie, a jeśli chodzi o wózek to mam jane slalom, i też nie narzekam , bo dobrze się prowadzi, i mogę sobie montować na nim fotelik/gondolkę samochodowy (taki fotelik rozkładany na płasko), i wtedy jak jade na zakupy to w bagażniku mam tylko stelaż :) i dużo miejsca na resztę

Gość maaminci
Ja zdecydowanie polecam wózeczek, którym od 1,5 roku śmiga mój synek. Jak na razie sprawuje się bez zarzutów. Osann Beebop bo o nim mowa od początku był jak dla mnie doskonały, a w przeciwieństwie do innych marek dość niedrogi (bugaboo jest dużo droższy a do tego lubi skrzypieć). Spacerówka montowana w dwóch kierunkach to też super sprawa. Polecam

ppileczka116 dziewczyna chce porządny wózek a nie landarę za parę groszy ,ohydny czołg.

Gość natashaaa
Ja mogę od siebie polecić wózki bebetto. Sama mam model vulcano 8in1 i jestem z niego bardzo zadowolona. Budki w spacerówce i gondoli są fajne bo mają "wywietrzniki" idzieckosię na zaparuje od ciepła a chronione jest przed promykami. Koszyk na zakupy też ma spory. No i gondola jedna z większych na rynku, spacerówka też nie mała. I jeszcze regulacja twardości zawieszenia; ma takie sprężyny jakby ale można je ustawić na bardziej lub mniej bujane.

Gość natashaaa już na kolejnym
tu też się wciskasz z tą głupią reklamą... jak ktoś jest zainteresowany danym modelem to i tak w necie kupi tam gdzie znajdzie najtaniej więc przestań odświeżać stare topiki o wózkach i zainwestuj w pozycjonowanie ...

Gość karmelikowa
a ja mam wózek symbio - który jest lekki i mały, dobrze mi sie nim jeździ, więc mogę polecić ! :)

Gość wózkomania
ja sie wybieram na zakupy dziś albo jutro, to będę ważyć i symbio i inne :P

Gość wozkomania
byłam na zakupach i tak : co do lekkośći wygrywa narazie symbio i baby jogger (odkryłam go w sklepie), nie wiem jak ten jane nomad bo nigdzie go nie znalazłam, inne jane ok, ale różnie z ceną, decyzji jeszcze nie podjęłam, i dalej szukam informacji o graco i jane i teraz też baby jogger :)