Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejjkowa

wózek - potrzebuję porady

Polecane posty

Gość merrrry
Z tych co wymieniłaś to chyba Symbio najlżejszy. Ale jak Ci zależy na małej wadze to zerknij sobie jeszcze graco Fusio , jest o ok kilogram lżejszy od Symbio, trochę gorszy z wyglądu (mnie akurat sie symbio bardziej podobał) ale tez fajny i dobrze się sprawdza na spacerkach

Gość TNKS-terminn
A ja mam huśtawke z bright starts słonik de lux ( chyba tak się nazywa) hybrydową i huśta się mala na pierwszych bateriach a z hustawki korzystamy od konca listopada codziennie ( mala w niej zasypia) także polecam :) Co do wozka najlepiej sama pojezdzij i poogladaj bo kazdy będzie Ci doradzal co innego bo kazdy ma inne potrzeby :)

Gość zoołzaa
a wózek - ja bym Ci doradziła Jane Nomad Bardzo fajny hiszpański wózeczek ze spora spacerówką , dość lekki

Gość julita876
Znam nomada i sie zgodzę , faktycznie bombowy wózek, porzadny , ma w dobie to COŚ i spacerówka duża - przynajmniej w porównaniu z moja a ta do najmniejszych nie należy :) Jakbym miała jeszcze kiedyś kupować to bym o nim poważnie myślała

Gość jane muum
TNKS-termin, po co nam tu huśtawkę reklamujesz w wózkowym temacie? Poza tym z hustawkami tez jest tak ze kazdy szuka czegoś pod swoje potrzeby a wracając do wózków Firma JANE faktycnzie ma fajne wózki, nie tylko NOMAD jest wart uwagi ale tez nowość w tej marce JANE MUUM , warto sobie go obejrzeć i przetestować bo dobry no i nowy a nie oklepany na naszych ulicach jak inne

Gość baletnica345
Na jane Muum zwróciła uwagę jak przeglądałąm nowości 2012 Ciekawy wózek z racji wyglądu, wykonania i funkcjonalności Jane we wszystkich swoich wózkach stawia na lekkości i wygodę no i muum tez taki jest , wg mnie to lekkie połączenie ridera z nomadem ale mogę sie mylić. W kazdym razie znam obydwa wózki wieć muuma z pełnym przekonaniem bym kupiła

Gość wiecznie radosna
A ja mam zwykłe małe poręczne Graco FUSIO i serdecznie polecam Ciekawy, super lekki , zwinny i mały po złożeniu do tego dziecko ma sporo miejsca i taki mięciutki na siedzisku , co więcej chciec