Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

pieszczoty tylnych części ciała

Polecane posty

Temat trochę kontrowersyjny. Jak to jest u Was z pieszczotami tyłeczka: Wasi faceci robią Wam to?

eee.....robia nawet wiecej:P a ty z ksiezyca sie urwales?

Gość Fan damulek
poyebane babsztyle

Fan damulek to ze wolisz gumilale i jestes ich fanem nie oznacza ze musisz obrazac prawdziwe kobiety łajzo :D

ja po ost nie dam ani piescic ani dotknac tyłeczka :o a miało być tak pięknie :o

sorry za tą przerwę. Kontrowersyjny, bo wiem, że wiele dziewczyn tego unika. Jak wyglądają u Was te pieszczoty. To są pocałunki czy lizanie?

mówisz o pieszczotach pośladków, tak? Moja była specjalnie za tym nie przepadała. Za to obecna uwielbia, jak jej całuję i liżę pośladki.

widzę, że tutaj same lubiące. Dobrze, bo dla większości facetów to czysta rozkosz.

tak. To warto spróbowac , u nas to sie zaczelo przy lodziku niechcacy zjehalam nizej jezykem a on mało nie odlecial:) wiec skoro bylo mu tak dobrze robie to czesciej i jest zachwycony

Gość lubię toooo
ja nie mam faceta i sama sobie pieszczę:D w środku najlepiej;)

myślałem, że on Tobie to robi. Moja dziewczyna raczej moim tyłkiem się nie zajmuje. Nie chciałbym tego. Za to ja jej bardzo często. Ale ten rimming może istotnie kiedyś spróbujemy.

Gość lubię toooo
czemu nie chciałbyś? przecież to jest bardzo przyjemne, dla faceta szczególnie;)

on mi ja jemu a czemu bys nie chcial? wiem ze wielu facetów to lubi tylko ze maja jakies głupie przeswiadczenie "ze to pedalskie"

nie to nie chodzi o to, że to jakieś tam pedalskie. Po prostu nie widzę się w tym. Podobnie nie chciałbym, żeby dziewczyna całowała czy lizała mi stopy. Odpada. cukrowa kostka: lubisz literaturę i seks? Ja też. Dorzuciłbym jeszcze muzykę.

ja z moją się tak nie bawimy. Czy to kiedyś będziemy robić? Na razie nie wiem.

o boszz, jesteś obrzydliwy, to zdjęcie to masakra, mogłeś nie wrzucac prywatnych fot- ide zwymiotiwać. palant

Gość lubię toooo
nie widzisz się w tym? ja też się nie widziałam w seksie analnym, ale jak spróbowałam to chciałam więcej:D niektórzy moi faceci też nie chcieli masaży odbytu, palec w środku i masaż prostaty, to już w ogóle nie, wręcz ich prosiłam, zeby mi pozwolili, a oni nie. ale z czasem udało mi się ich przekonać i chcieli więcej;)

ja jednak zdania nie zmienię. Moja dziewczyna zresztą nigdy nic o tym nie wspominała. Analu też nie uprawiamy. Nie wsadzam jej tam ani języka ani członka. Każda para jest inna. Nie każda skończy na sado maso.

Gość lubię toooo
sugerujesz, że ja skończę na sado maso?:P