Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwego nowego jorku

Konkurs czas zacząć!

Polecane posty

Długo się zastanawiałam nad strukturą tego wątku i w końcu udało mi się :) no więc żeby nie zanudzać. Celem konkursu jest oczywiście SCHUDNIĘCIE :) 1) Zgłaszają się dziewczyny z BMI 26 +. 2) Wpisowe: nick, wiek, wzrost, waga początkowa i waga jaką chcemy osiągnąć. 3) Konkurs rozpoczyna się 15. 07. Chcę, żeby jak najwięcej dziewczyn się zgłosiło. A skończy się 15. 08. Jeśli będą chętne na kolejną edycję, będzie cool :D 4) Myślę, że taka zdrowa rywalizacja pomoże nam w zrzuceniu naszego balastu. Karą za nieprzestrzeganie zasad, będzie hmmmm... nasze własne sumienie, a właściwie to jak będziemy się czuć, gdy zawalimy swoje postanowienia. No i oczywiście ostatnie miejsce w rankingu... A wygraną niech będzie: - lepsze samopoczucie - większa pewność siebie - pójście na zakupy i nie przejmowanie się rozmiarówką - fantastyczne ciało - kondycja - podobanie się sobie i innym - i wiele, wiele innych plusów 5) Każda wyznacza sobie cel, jaki chce osiągnąć po miesiącu. Dieta taka, by była skuteczna i zdrowa. Każda wybiera swoją. Aktywność również wedle uznania :) 6) Dokonujemy wpisów na forum przynajmniej raz na 5 dni. Lecz zalecana jest systematyczność, raz na dzień :) Punktacja: - na koniec dnia dodajemy/odejmujemy 1 punkt za przestrzeganie/nieprzestrzeganie wcześniej ustalonej diety; - dodajemy/ odejmujemy 2 punkty za codzienną aktywność/brak aktywności. Wcześniej ustalamy sobie zasady naszej diety (oby była ona racjonalna!) i by dała nam efekt jaki chcemy osiągnąć do 15. 08. 14. 07 utworzę tabelkę, gdzie będę wpisywać nasze zdobyte/ stracone punkty po każdym dniu. Która chętna? Oczywiście wszelkie uwagi do regulaminu mile widziane :) DO DZIEŁA!

Więc może ja zacznę :) Nick: szczesliwego nowego jorku Wiek: 22 lata Wzrost: 179 cm Waga początkowa: 95 kg Waga docelowa: 91 kg Przez cały miesiąc ZERO SŁODYCZY. Pół godziny na rowerze stacjonarnym i 100 brzuszków codziennie.

Gość quubiq
Witaj, chętnie dołączę do Ciebie! u mnie tragedia wagowa.. po 2 tyg. urlopu nie mieszczę się w ubrania z pracy.. musiałam dziś przeszywać guzik w spódniczce a i tak jest opięta że szok.. wstyd mi, że tak się zapuściłam:( wzrost ten sam, waga 82 1 postanowienie: zero słodyczy i lekka lub brak kolacji (jak się uda) 2 postanowienie: ruch (spacery, rower)

Cieszę się, że jest pierwsza osoba. Mam nadzieję, że do 15 lipca nie zapomnisz ;) i zaczernij swojego nicka, tak będzie bezpieczniej. Zero podszywów. Niech więcej dziewczyn się zgłasza. Nie mówcie, że nie chcecie się odchudzać :P

Gość noko-joko-popo
wiek:18 waga:45 waga docelowa:38 wzrost:170 aktywnośc? godzina ćwiczeń +200 brzuszków codzien, co drugi dzien 30 minut biegtania zero słodyczy, obiad, woda i tyle. ; )

Gość noko-joko-popo
milo by bylo, bez dyskryminacji ze wzgledu na cel.. -.-

Gość noko-joko-popo
a wlasnei to jest dyskryminacja, co wam to przeszkadza?

Gość nieee-precz-szatanie
nie będziesz mieć. :)))

Gość nieee-precz-szatanie
to jej zycie.. : )

Ehhhh... Więc niech je marnuje sobie, ale ja nie chcę tego widzieć... Ostatnio czytałam bloga anorektyczki i aż płakać się chciało, co ta dziewczyna zrobiła z sobą przez ostatni rok. Nasze cele się mijają. Ja chcę być zdrowa, ona chora...

Gość quubiq
hey, moje silne postanowienie aby nie jeść dziś kolacji zakończone powodzeniem:) jestem głodna jak diabli ale popijam wodą i jakoś daję radę. jeszcze nie tak dawno ważyłam 67kg i jak sobie to przypomnę to się denerwuję, że się tak zaniedbałam i spasłam:( nowe postanowienie- żadnego dojadania między posiłkami SNY- a jak Ty się dziś trzymasz?

Gość quubiq
halo, autorko jesteś gdzieś tam?