Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony maxx

"Z autobusem arabów zdradziła mnie"

Polecane posty

Gość gdyby ta przyjaciolka
powiedziala, ze dziewwczyna zdradzila cie z jednym no to jeszcze ok, ale z 25? Jetes beznadziejny tak samo jak ta przyjaciolka.

Gość Luka :***
A ja tam CI wierze bo Kobiety takie są.. Facet jezeli prawdziwie kocha to nigdy nie zdradzi a Kobieta.. to juz inna bajka.. jej wystarczy byle pretekst przespi sie z innymi a potem blaga o powrot bo to ohh jak jej dobrze z toba bylo.. Kobiety nie sa takie za jakie sie uwazaja.. CO racja prawdziwa Kobieta jest ogdna zaufania i wgl a ta twoja dziewczyna to tylko zwykla imitacja prawdziwej dziewczyny.. Wez jej powiedz ze latawiec mozesz sobie kupic za 25 zl i tez dostarczy Ci Frajdy a zaoszczedzi zmartwien i wkurwa :D poszukaj tej jedynej prawdziwej.. Moze byc to nawet jej przyjaciolka :D

Gość anonyme sad creature
To Ty ją zdradź z przyjaciółką, Ona (przyjaciółka) będzie wniebowzięta,

Wcale prawdopodobne. Nie na darmo Polki za granicą mają opinię największych kurew pod słońcem. Polka za granicą tylko chleje i się puszcza później wraca do domu i udaje wielką bojaźń bożą :o Powiedz, jej, że wiesz wszystko, spluń w twarz i szukaj sobie nowej dziewoi. Bo ci się odciski porobią. Choć prowo jest równie prawdopodobne.

Gość zapewne
prowo to czy nie, to trudno rozstrzygnąć, mnie z kolei coś innego zainteresowało w wypowiedziach kafeterianek.

Że poczuły wspólnotę i bronią jak mogą? Standard. Ich faceci maja pewnie to samo jak się tylko takiej jednej z drugą uda zerwać z łańcucha :classic_cool:

Gość zapewne
to zadziwiające jak niektóre rzeczy stają się nagle oczywiste dla wszystkich

A mnie rozwaliło określenie "posiąść" - normalny, wściekły facet napisałby raczej, że panna się sk@#$%$#%ła. Głupie, płytkie prowo :D