Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka chrzestna

Do wszystkich tych które dokonały ABORCJI albo mają w zamiarze.

Polecane posty

Gość wrózka chrzestna
Niestety nie :)

Gość mnbkhnbmjhvnbvhgchfg
O rany ... jestem katolikiem , ale nie nawiedzonym kims i jak słucham takich osób to mi sie nie dobrze robi . Nie udało sie jej nigdzie indziej i w niczym , to prawi o Bogu , bo tego wszyscy wysłuchają . To tak jak Rydzyk - mam go wielbic ? :) Mamy tu kolejną nawiedzoną , ktora chce zmieniac swiat , swiat ktory jest przepełniony ludzmi , Chce by ktos decydował za kobietą ... Po tym przykładzie widac , ze aborcja jest konieczna , bo takich nawiedzonych by nie było . Tyle , ze tak jak jest do 11 tygodnia i tyle .

Gość wazektomia
i po problemie z aborcjami , przynajmniej w zwiazkach małzenskich i partnerskich , a i zdradzac z takim kobieta ma bezpiecznie - bowiem niczego do domu nie przyniesie ! zabieg na razie drogi w polsce 2000 żł w Niemczech 300 euro . Tyle , ze mozna tam podciagnac to pod coś innego i obywatelowi polski w polsce NFZ zwróci kwotę :) i mozesz sie kochać ile razy chcesz i sadzic do srodka az sie wylweac z cipeczki bedzie ....

Gość to życie
No wzruszające. Cudy zawsze się zdarzają, ludzie wychodzą z śpiączki, rak odchodzi, spadają z 10 piętra i tylko się potłuką... i z drugiej strony w śpiączce umierają ich mózgi i tak już pozostaje do końca, zostaje z nich mokra plama na chodniku, umierają na raka w boleściach. Jaki z tego morał... to "życie" nawet jak jest śmiertelne, bo życie nie jest tylko miłe i przyjemne, bo natura nie ejst tylko łagodna i piękna. Bo zwierzęta się zjadają a my zjadamy zwierzęta. Bo ludzie się zabijają, czasem w imieniu prawa (wojny, kary śmierci) czasem wbrew. Czasem mordercy są wychwalani przez władze kościelne (wojny religijne, krucjaty) a czasem przez nie potępieni. Tak jest było i będzie. AMEN

Gość matka ktora ma za soba aborcje
Tak dokonałam aborcję i nie żałuję tego. Dlaczego? Popieram aborcję. Aborcja to wybór kobiety, jej ciało, jej sumienie. Zrobiłabym to ponownie, gdybym wiedziała, że tego właśnie chcę. To ja chciałam aborcji, to ja chciałam seksu ale nie chciałam dziecka. Dodam, że nie byłam wtedy bezmyślną gówniarą, miałam 28 lat i naprawdę, z czystym sumieniem, stwierdzam ŻE NIE ŻAŁUJĘ TEGO. Miałam wtedy już 11 letnią, 8 letnią córkę i 3 letniego synka i uważałam, że naprawdę nie potrzebuję więcej kupować pieluch. No i tak też nie kupowałam pieluch i jestem szczęśliwa. Aborcja nie przyniosła żadnych konsekwencji, mam 33 lata i jestem baaardzo szczęśliwa. ABORCJA TO NIE JEST ZABICIE DZIECKA. TO ZABICIE EMBRIONU, KTÓRY NIC NIE CZUJE ... JA ABORCJĘ MIAŁAM WYKONYWANĄ W 6 TYGODNIU, I ZAPEWNIAM ŻE ZARODEK WTEDY NIC NIE CZUŁ ;))) Możecie mnie wyzywać od d.z.i.w.e.k, jednak ja wiem, że zrobiłabym to ponownie, gdybym wiedziała, że tego właśnie chcę... Jest duży spór wokół tematu aborcji, i każdy ma własne zdanie. Ja akurat mam takie :)))

Gość matka ktora ma za soba aborcje
A i napiszę że widziałam te dwa filmiki i nie są wzruszające, bo to kłamstwo :))) Nie wzruszają mnie.

Gość lakkkaa
nareszcie jedna konkretna wypowiedz, a co do usuwania topików, to w naszym kraju to co niektórzy chcą ciemnotę szerzyć, tak to jest jak kler rządzi

Czy autorka nie uważa że byłoby najlepiej gdyby każdy zajął sie sobą i nie wpieprzał sie notorycznie w to co kto robi albo ma zamiar robić? Każdy ma swój rozum a ludzie uwielbiający nawracanie innych mogą sie wyżyć przystępując do Świadków Jehowy