Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaAnonimka

Zapłodnienie przez przeniesienie resztek spermy dłonią? Dziwny przypadek

Polecane posty

Gość AnnaAnonimka

Cześć Podczas spotkania z chłopakiem uprawialiśmy petting, na nieszczęście były to dni płodne. Początkowo on doszedł, sperma miała kontakt tylko z jego penisem, którego następnie wytarł chusteczką i ubrał się. Po ok. pół godziny ja dotykałam jego penisa dłonią, jednak bez wytrysku, preejakulat też raczej się nie pojawił. Mniej więcej 5 minut później dotknęłam swoich zewnętrznych narządów płciowych, w tym wejścia do pochwy, jednak tylko z zewnątrz. Czy prawdopodobne jest zapłodnienie w taki sposób, czyli wytarte nasienie na penisie - dłoń - pochwa? Bardzo proszę o pomoc, gdyż od wczoraj mocno się niepokoję.

Gość Perw w przelocie
Ciąża mnoga na 100%. 🖐️

Gość jasne, że nie ...
To jest niemożliwe i nie mysl o tym więcej. Nie jest tak łatwo zajść w ciążę jak się wydaje. Nawet przy pełnym stosunku musi zaistnieć kilka sprzyjających okoliczności (odpowiedni dzień cyklu, odpowiednia dawka żywych plemników, odpowiednia praca hormonów) żeby doszło do zapłodnienia, zagnieżdżenia i utrzymania ciąży. Wiadomo, że emocje robia swoje ale poobserwuj siebie, dowiedz się kiedy masz dni płodne, zainteresuj się swoim ciałem, poczytaj jak "pracuje" organizm kobiety. Po prostu stań się świadomą kobietą i zadbaj o właściwą kolejność - bo inaczej szkoda nerwów każdego miesiąca. Pozdrawiam.

Gość Maggie Opap
To niemożliwe. I kropka.