Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microgynon 21

Rozregulowany cykl przy tabletkach anty

Polecane posty

Gość microgynon 21

Od ok 3 lat biore tabletki i zawsze wszytsko bylo regularnie. Krwawienia z odstawienia mialam wrotek-sroda i trwaly ok 5 dni i byly srednie. Od kilku miesiecy stal on sie bardzo skapy, prawie same plamienia + trwal gora 2-3 dni. Teraz dodatkowo dostalam krwawienie duzo wczensiej - niedziela. Do tego pobolewa mnie prawy jajnik. Takie rozregulowanie to jest dopuszczalne w granicach normy?

Gość Perw w przelocie
Jeśli krwawienie pojawiło się w trakcie przerwy, a nie wcześniej to jest ok.

Gość czas na zmianę tabletek
te widocznie ci nie służą. Idź do gina i opowiedz co się dzieje

Gość microgynon 21
Pojde do niego, dziwne jest tez to ze odczuwam bole menstuacyjne juz jak mam do konca opakowania nawet 5 tabletek ;/ Wczensiej jak zaczely sie tak skape krwawienia (nawet same brazowe plamienia) to balam sie ciazy, no ale to chyba w ogole nie dostalabym krwawienia jelsi by tak bylo? ale w koncu minelo ok 4 miesiecy a to samo jest ciagle, a dzis ejszcze dstalam tak wczesne to krwawienie (tabletke wzielam ost w czwartek, okresu spodziewalam sie wtorek-sroda, a nie dzis)

Gość no każdy przecież zarabia tyle
to nie o ciążę chodzi (bo w niej nie jesteś) tylko o zbyt silne tabletki. Musisz zmienić na te, z mniejszą ilością hormonów

Gość microgynon 21
biore microgynon21, ponoc on ma malo tych hormonow,, wiec nie wiem co innego mogby mi przepisac jak sam mowil ze ten ma malo i bedzie odpowiedni;/ teraz leze nawet i nie boli mnie brzuch, ale jajnik prawy;/

Gość microgynon 21
Tego, ze nie jestem w ciazy jestes pewna? mialam spore obawy, po jakies 4 miesiace temu mialam przerwe w braniu tabletek na 1 miesiac, pozniej bralam je regularnie, od tego sie zaczelo, mniejsze okresy, skape przedewszystkim, pobolewanie, mialam stracha, ze jednak moze w trakcie przerwy(choc uzywalismy prezerwatym). Ale to bylo 4 miesiace temu, a za kaza przerwa bylo krwawienie (ale np 1-2 dniowe) i sama teraz nie wiem. A dzis dostalam wczensiej;/ i tez nie wiem czy to okres czy plamienie.