Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karalajnn23

Czateria- jestem w szoku

Polecane posty

Gość karalajnn23

witajcie! Wiecie, chcialabym sie od Was dowiedziec, czy sspotkalyscie sie/ spotkaliscie sie z czyms takim w swoim zyciu. Gadałam na czacie z kims, kto mial kamerke, poprosil o wyslanie zdjec, fajnie sie gadało, powiedzial, ze mam ladny usmiech. Nie ma co owijac w bawelne, do brzydkich nie naleze, ja rozumiem, ze kazdy mioze meic inny gust i wogole ale mi nie chodzilo o zadne zwiazki czy randki, po prostu fajnie sie gadało. I nagle on sie wylogował...potem na drugi dzien byl na czacie i pytam go, dlaczego mnie tak olał, ze chociaz mogl "do widzenia" powiedziec a on ze "ustalilismy juz, ze jestem dupkiem a teraz kulturalne do widzenia"...i mnie zignorował.... pytalam, czy cos zrobilam nie tak..a on ze jest zajety i nic nie zrobilam i zebym sie nie martwila... A naleze do kobiet atrakcyjnych bardzo.... i nie jestem zadufana w sobie ksiezniczka, ale mowie jak jest.. zdjecia nie byly wulgarne ani nic z tych rzecxzy... suoper rozmowa.... Mega mi przykro, bo choc to tylko facet z neta, zaluuje, ze te fotki wyslalam... jak tak mozna kogos olac? co to za typ faceta?

Gość superbitch
to kolekcjoner fotek. byl pewnie zajety sprawdzaniem jakiejs cipki. kup sobie kamerke i pokaz mu cipke i cycki to wasza znajomosc zapewne potrwa dluzej :D 🖐️

Gość juz wiem o co chodzi...
piekne ...czy pozadny zbok nie moze miec swojego hobby?

Gość karalajnn23
nie wygladal na zboka.. mial ubrana koszulke... byl caly ubrany i mowil, ze jest po studiach., Jak pisalismy wydawal sie byc inteligentny . Chyba moja samooocena spadla... ale nawet jak sie mu nie spodobalam z wygladu to tak sie nie postepujuez drugim.. chcialam tylko pogadac...

Gość superbitch
chcesz pogadac to zadzwon na telefon zaufania. czaty to wirtualny burdel :D 🖐️

Gość MAX 22
Ile Ty masz lat że jesteś tak naiwna, mało tu psycholi i różnych erotomanów żonatych. Próbował na ile może z Tobą polecieć a Ciebie zauroczył gadką, opanuj się i gadaj w realu a i tak się natniesz.

Gość karalajnn23
jestem naiwna... masz racje... tzn w tym przypadku zachowalam sie naiwnie. Mnie chyba nikt nie zechce.... przyzwyczailam sie juz do tego.... bede sama:(

Gość zaklopotanyyy
Jak jesteś fajna to Cie biorę w ciemno!:D I proszę bez smętów i smutów... Trafiłaś na dziwadło, więc czemu szukasz błędów w sobie, zamiast zrzucić winę na niego?

Gość karalajnn23
no bo wiesz, troche sie zdziwilam, bo nie jestem brzydka ani glupia, fajnie sie gadalo....ale teraz aaczynam sobie myslec, ze dla niego wlasnie bylam brzydka i glupia skoro mnie tak potraktowal. Trudno...

Gość zaklopotanyyy
Problem w tym, że są ludzie, dla których nie jest ważne jak wyglądasz i jaka jesteś, im sprawia przyjemność poniżanie i deptanie innych, rozkochiwanie, a potem odpychanie... Są ludzie, dla których dostarczanie negatywnych emocji całemu światu jest ich całym światem;)

Gość Sir Paździoch
No nie mogę hehehe :D Był, ubrany, miał koszulę i mówił, że po studiach i wydawał się inteligentny :D :D :D

Gość karalajnn23
fajnie to ujales.. Jestes psychologiem?:)

Gość karalajnn23
sir pazdzioch- o co kaman?:)

Gość karalajnn23
przeciez to oczywiste, ze to, iz wydaawal mi sie inteligentny nie wyplywalo z tego, ze mial koszulke na sobie i byl po studiach tylko raczej z ogolnej rozmowy ??!!

Gość zaklopotanyyy
Ja jestem zwyczajną osobą, której tylko zdarzy się coś dobrze ująć;)

Gość Sir Paździoch
Zwyczajny cwaniak, a nie inteligentny gość.

Gość karalajnn23
PAzdziochu, o tym przekonalam sie pozniej...

Gość karalajnn23
zaklopotany :) dzieki Wam za odrobine slow pocieszenia :) mam dzis dołaa.... a jutro bronie pracy licencjackiej... pasuje sie cos pouczyc

Co Ty jakimś typkiem się przejmujesz. Ja na czatarii siedziałam raz czy dwa, dla zabawy i hmmm, nie mam zbyt pochlebnej opinii Może to wyrachowany gościu który szuka naiwnych panienek. Nie każdy inteligentny niby, mądry bla bla itepe itede ma moralność większą od psa. Może okazałaś się za porządna A zresztą, moze nei jesteś w jego typie? Przecież kurwa nie będziesz podobać się wszystkim tak samo jak Tobie wielu, atrakcyjnych dla innych kobiet, nie spodoba się A to, ze tak uciął to świadczy o nim

Gość zaklopotanyyy
Sir Paździochu, zwróć uwagę na dobór słów - "wydawał się", wcale nie oznacza, że był. Może ma wprawę w udawaniu kogoś, kim nie jest i potrafi sprawiać mylne wrażenie.

Gość zaklopotanyyy
PS. Poza tym Karolcia, czego Ty tam szukałaś?:)

Gość Sir Paździoch
Toż o tym mówię, że wyrachowany cwaniak, szukał naiwnej i znalazł.

Gość karalajnn23
ale to nie o to chodzi, zebym sie miala kazdemu podobac, ale o to, ze tak mnie potraktowal jak gowno... zaklopotany- szukalam rozmowy... moze kumpelstwa? pazdzioch- moze i zachowalam sie naiwnie, nie przecze, ale skad moglam wiedziec? kto nie ryzykuje ten nic nie ma...

Gość Sir Paździoch
No szukanie szczęścia na takich czateriach pełnych zboków ubranych w "anonimowość" internetu jest na pewno najrozsądniejszym wyjściem :D

Gość zaklopotanyyy
Chcesz tylko rozmowy, to zawsze możesz ze mną popisać;)

Gość jest na forum ktoś
kto chciałby wspomóż finansowo ewentualnie jakąś paczkę żywnościową podesłać w imię miłości i solidarności braterskiej ? podam namiary darczyńcy , pełne dane można sprawdzić moja sytuacje

Gość arz
Wyszedł z kicia i szuka panienek,żeby otworzyć biznes... Ile Ty masz lat?! Życia nie znasz czy co?! Więcej ostrożności!

Gość Sir Paździoch
Pierwsza zasada. Nie wierz nikomu w necie, nikomu, komu nie możesz głęboko spojrzeć w oczy.

Gość karalajnn23
zaklopotany , jesli sie zgodze na rozmowe z Toba, to wg pozostalych tu zgromkadzonych bede znow naiwniarą, ktora nie uczy sie na swoich bledach, mam racje?:)