Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka000

facet nie lubi dotykania go????

Polecane posty

Gość zapytajka000

hej jak facet usiłuje nie dotykać kobiety, tzn np w czasie jazdy obok siebie autem tzn że az tak jej nie znosi????????????????? siedzenie obok kogoś to chyba nic aż strasznego?? a facet się z lekka odsuwał jak tylko go kolanem tyknełam:/ oczywiscie bez premedytacji tylko no normalnie siedziałam obok głupie pytanie ale czy to normalne?? uciekłam mu kilka dni wcześniej podczas gorącej sytuacji :] tzn nie pozwoliłam zeby za daleko się nie posunął i zrobił się potem dziwny

Gość juz wiem o co chodzi...
goń mnie!

Gość ja jestem kobietąąą
i też nie lubię jak ktoś mi zaburza moją przestrzeń. Nie lubię jakiegoś dotykania, w autobusie siedzę tak, żeby nikt mnie nie tknął nawet kolanem, ani łokciem. Są tacy ludzie

"i też nie lubię jak ktoś mi zaburza moją przestrzeń. Nie lubię jakiegoś dotykania, w autobusie siedzę tak, żeby nikt mnie nie tknął nawet kolanem, ani łokciem. Są tacy ludzie" są ale nie w momencie gdy znasz tą osobe i było cos miedzy wami

Gość odpowiedzcie mi
no i dlatego, ze coś było to nie zniesie nawet niewinnego oparcia się???? nie rozumiem o co mu chodzi!

"no i dlatego, ze coś było to nie zniesie nawet niewinnego oparcia się???? nie rozumiem o co mu chodzi!" ' własnie o to ..."goń mnie"

To kara za to, co się wydarzyło wtedy ;) a raczej za to, co się nie wydarzyło. Nie chce bliskości, fizyczności? No to nie będziesz miała w ogóle, nawet jeśli to ma być przypadkowe zetknięcie się kolan ;)

Gość odpowiedzcie mi
weź prościej pisz, bo ja choć nie blondynka to no głupio się przyznać ale nie rozumiem! a tego faceta nie mogę rozgryźć:/ i co za gonienie????????????? :] bo ja to sobie mogę zrozumieć na różne sposoby myslałam, ze on mnie będzie gonił! a ten tuman nic! a tel ma i chyba pokazuje, ze teraz mi pokaże ze on tez potrafi (albo obrazony, ze nie pozwoliłam się przelecieć!)

Gość odpowiedzcie mi
ahaaaa :] czyli miałam rację tak pewny siebie książę, ze teraz on mi pokaże, co to znaczy jak on nie zwraca na mnie uwagi:] hmm no to ja tez chyba nie powinnam na niego zwracać uwagi! padalec jeden :( kurcze zal mi, podobał mi się bardzo

no co? jak wiekszosc debili na tym forum pewnie sterdził ze skoro mu dupy nie dałas jak ja sie starałem to teraz mam cie w dupie i ty teraz sie postaraj focha strzelił jak mała dziewczyna .... dobrze ze mu nie dałas :) ja bym go olała ...olej

Gość odpowiedzcie mi
czyli on z tych co chcą przelecieć bez zaangazowania:(? oj jakby tylko się postarał to by dostał sporo ale tylko z zaangażowaniem:] fach.... rany i nic się na to nie poradzi???? nie komentuję mu nic na fb, on tez słowka nie napisze, tel jego na wszelki wypadek skasowałam coby z siebie idiotki nie zrobić pisząc kurrrrrcze a tak chciałam zeby coś z tego było

Gość odpowiedzcie mi
!!!!!

Gość psycholożka32a
Mi to bardziej wyglądana jakieś uczucie do twojej osoby.Może uznał to za znak braku zainteresowania nim,jemu zależy a nie chce cierpieć.Brak kontaktu fizycznego może okazać się drogą ucieczki ku zapomnienia. Na pewno pomaga zapomnieć-odkochać się.Najzwyczajniej nie chce po raz kolejny ponieść porażki.Może kiedyś ktoś go bardzo zranił i nie chce powtórki. Jest to praktycznie książkowy przykład. Jeśli zaczniesz trochę o niego walczyć, powinien zaufać. Tacy ludzie są bardzo wartościowi - oczywiście są wyjątki i inne czynniki mające wpływ na to. Jakby tylko chciał przelecieć to na100% nie poddałby się i zachowywał w inny sposób.Nie jest ta droga. Tak więc powodzenia!

Gość kodfmosdjf
tez mi to wygląda na uczucie. goraca sytuacja, siedzenie przy sobie w samochodzie, tzn jacyś znajomi. jakby nie chciał, to by reagował obojętnie, a nie wyjatkowo.

Gość Asiek23400sd
Albo ma cie w dupi* albo nie ma. po zachowaniu jakim opisałaś prędzej w totka wygrasz niż ktoś trafi o co mu chodzi. Wróżka może pomoże:D Jedna sytuacja o niczym nie świadczy. Jeśli oceniasz ludzi po czymś takim, to powodzenia w życiu. Jest to bez sensu. Nigdy nie oceniaj nikogo po czymś takim, bierz pod uwagę ogół wiadomości jakie przynosi. One dają odpowiedź