Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza klasa - nasze przechwala

Zdjecia z wakacji na NK

Polecane posty

Specjalnie wzięłam pożyczke i bede spłacała ją kilkanaście miesięcy ale chuj! pojechałam na karaiby zrobiłam se mnóstwo zdjęć i wystawiłam na naszą klase i dałam takie opisy: -Przy oczku wodnym (nad morzem karaibskim) -Choineczki (przy palmach) -W piaskownicy (na rajskiej plaży) -Domki na wsi (przy kolonialnych kamienicach) i wiele innych a głupim pizdom które sie przechwalają gdzie to nie były kopary opadły hahahaha, no i chuj, bede pracować na 4 zmiany żeby spłącić pożyczke ale przynajmniej wkurwiłam wszystkie paniusie.

Gość ojatojaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxs
po co jechac, mozna zrobic se fototpaete z palmą w salonie i ptryknac se fotke na jej tle i udawac ze sie bylo huj wie gdzie. taniej wyjdzie a jak sie z domu przez tydz nie bedziecie ruszac to wszyscy beda mysleli ze jestescie na wycieczce i git. to jest pomysl a nie jechac do obcego kraju po to zeby nabawic sie sraczki, oparzeń slonecznych, zeby cie tubylcy zajebali czy cos.. ee tam. i jeszcze te długie mękiw autokarach w upale bleee

No nie przesadzaj, To nie jest jakiś dziki kraj.

Głupie cipy miały zdjęcia z podpisami "Nasze wczasy nad Adriatykiem" "Wakacje w Egipcie" a ja pierdolnęłąm podpis "Przy oczku wodnym" i je rozjebałam na łopatki.

Gość Anonimowa persona
No i dobrze zrobiłaś !

Gość dzeeejjjsiii
gratuluje pomysłu i trafnych podpisów :P 🌼

Teraz ty tez jestes jedna z tych glupich cip. Tamte pewnie byly bogate paniusie dla ktorych to normalka a ty zostalas z pozyczka. Gratuluje genialnego pomyslu. Oby wiecej takich glupich cip jak ty.

Gość redeyess
huehuehue!