Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiczna

depilatory

Polecane posty

Gość mimiczna

witajcie, moimi sposobami pozbywania się owłosienia z ciała były : *maszynki do golenia (plus: szybkie golenie, minus: włoski szybko odrastają) *kremy do depilacji (plus: nie podrażnia minus: działają tylko na leciutkie włoski np. uda. na łyski już sie nie nadają. włoski szybko odrastają) *depilacja woskiem(plus: dłuższy czas odrastania włosków minus: choler*y ból) mianowicie mam takie pytanie, bo chciałabym przejść na depilator. słyszałam dużo o bolesności tego zabiegu, a ja jestem dość wrażliwa na ból, więc liczy sie dla mnie maksymalne zniwelowanie bólu. ważna dla mnie jest też dokładnośc i szybkośc depilacji. bo po co mi depilator, z którym będę siedzieć godzine i 100 razy bede poprawiać, żeby żadnych włosków nie było. już wole, żeby bolało, ale jeśli można zmniejszyć ból to czemu nie. dużo czytałam na temat depilatorów. bardzo chwali się brauna silk epil xelle (ze względu na skuteczność) http://www.agito.pl/depilatory/braun-silk-pil-xelle-5270.0.332132.html i Philips HP6517 (ze względu na zminimalizowanie bólu) http://tanio.pl/Depilator-PHILIPS-HP-651700--64243-2-2825-9555100.html moje pytanie do was brzmi następująco: czy kiedykolwiek używałyście tych depilatorów i czy są skuteczne i małobolesne? jakich wy używacie i co możecie o nich powiedzieć? depilator jest mi potzebny do depilacji nóg pach i okolic bikini więc jakich nasadek powinnam szukać - dyski czy pęsety. dodam że na nogach mam raczej średnie owłosienie, pachy delikatne wię cz nimi nie bedzie problemu, a bikini są to dość twarde i grube włoski. więc bardzo ważna jest skutecznośc i tak zalezy mi na zwalczeniu bólu. prosze o wasze opinie, uwagi, rady .

Gość mimiczna
dodam, że nie chce przekroczyć 250 zł

Gość mimiczna
proszę o szybką odpowiedź

Gość NatkaAvon
Ja bym się nie pakowała w depilator skoro jesteś wrażliwa na ból. Porządne maszynki do depilacji, kremy do bikini (oczywiście sam krem nie pomoże moim zdaniem) jako dodatek do maszynki. Ja osobiście z bikini włosków depilatorem nie usunęłabym skutecznie i wszystkich. Zbyt dużo 'zakamarków', że tak się wyrażę. Ja wolę używać zwykłych maszynek. A jeśli nie to polecam zabiegi laserowe. Wystarczy 3-4 zabiegi i praktycznie pozbywasz się włosków na zawsze.