Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michael szumacher

15 lat

Polecane posty

Gość Michael szumacher

Męszczyźni jakiej wielkości mieliście w wieku 15 lat

ja wiem? może z centymetr mi urósł od tamtego czasu (oczywiście we zwodzie) bo 15 lat to już raczej w pełni wykształcony penis.

I tego nie lubię na Kafeterii. Ciągłej świadomości, że może to co wypisuję do osób dorosłych, niekoniecznie emocjonalnie ułożonych ale dysponujące dowodem osobistym. Przeczyta jakiś gówniaż

Gość Nigel Mansell
W wieku 15 cm normalny, zdrowy penis powinien mieć 15 cm, w wieku 16 lat 16 cm i tak dalej aż do 20 roku życia po 1 cm przyrostu na rok. Później do 25 roku życia rośnie o 5 mm na rok. Więc w wieku 25 lat normatywny penis powinien mieć 22,5 cm. Każdy inny rozmiar jest niedopuszczalnym odstępstwem od normy EU i jako taki nie dostanie certyfikatu dopuszczającego go do legalnej kopulacji.

Gość Mika Hakkinen
Mam właśnie nienormatywnego członka i nie mogę kopulować legalnie na terenie Unii. Musiałem więc wyemigrować do RPA by móc sobie poużywać :(

Mieszkam w Polsce ale wszyscy biorą mnie za Rumuna. Chyba przez to że w podstawówce wybiłem sobie zęba, który nie był mleczakiem... Tak się opowiada niestworzone historie dzieciaku. :) 🖐️