Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demon nie kobieta

Piwko z pianką w ten upał

Polecane posty

Lukrecja to nei zatrzymuje! zobaczysz ze zły nastrój minie! ja tak miałąm seki razy wtedy włąśnie najlepiej pomyśleć i dać sobie czas oki ja spadam do łóżka kolorowych:)

hej:) kuuuuuuuuuuu myślałam , że od jutra będę miała wolne a tu duuuuu dziś chbya piwko wypije pod to

Gość setnia
na razie obiad jem:) jeszcze mam oś do zrobienia a w nagrodę zimne,,,,,,,,,, :)

na razie zjadłam obiad :) jeszcze mam oś do zrobienia a w nagrodę zimne,,,,,,,,,, :)

ja jestem:) i to z Tyskim;) co to za film był??? też miałam oglądać ale może pojutrze obejrze mam "żonę na niby" u nie oczywiście leje,,,,,,

Insidious.. nie wiem jak to po naszemu..straszny :) ten zona na niby widziałem może być :). Ja juz nie pije o tej porze, tak wogole miałem nie pić wcale i ze 2 miesiące nie pilem :). Tylko ostatnio jakos czasami :)

ian nic mi ten tytuł nie mówi jakoś:) a "pożyczoną narzeczoną" widziałeś?? skoro już takie komedie oglądasz.....:) nie zaszkodzi mi jdno piwo o tej h zanim spać pójde to wyparuje:classic_cool: ja nie piłam w wielki post:D

no to nei wiem czy by Ci się spodobał bo typowo babski ale jak byś zaprosił na to koleżankę z pracy to by się pewnie ucieszyła chociaż nie wszystkie takie filmy lubią

koleżanki niestety nie mogę zaprosić do domu...przynajmniej jeszcze przez jakiś czas.

Ian a jak mam sę domyślić dlaczego???????? hmmmmmmmmmmm??????????? pisałeś coś o tym powodzie już tutaj??