Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronkostonka

1000kcal od 11.07.11r. !!!! kto dołączy !! ???

Polecane posty

Gość biedronkostonka

kto?

Gość kornelinka
hej:) Ja z chęcią dołacze:) zaczełam kilka dni temu ograniczać jedzonko ale wczoraj miałam imieniny rodziców i troszke sie pogrzeszyło;) więc od jutra startuje od nowa:) Tylko z dietą 1200kcl:)

Gość biedronkostonka
zapraszam dziewczyny, ja mam do zrzucenia 5 kg

Gość majeczka88
ja mam około 7-8 kg ;) od kilku dni nie jem słodkiego, chleba, ani też wieczorami :) jakiś efekt jest- niewielki ale jest :)

Gość biedronkostonka
i tak trzymać. ja od jutra na ostro biore sie za siebie !

Widzę,że świeży topic :) to ja się chętnie przyłączę,w grupie raźniej :D z tym,że ja już dzisiaj zaczęłam walkę (jak w stopce). No to dziewczynki,do dzieła! ;)

Gość majeczka99
milkshake ja tez mam 160 cm i 62 kg. chciałabym mieć 55.

no ja też dołącze 164 cm 60,5 kg cel 57 kg piszcie swój dzienny jadłospis będzie nam łatwiej...no i pomysły na jedzonko się przydadzą:)

ja zaczynam od gorzkiej kawy...fujjjjjjj ale na mnie działa też przeczyszczająco, później 2 kromki chleba razowego z piersią z indyka bez masła + pomidor

Gość kobieta musi rozbudzic
aga... jestes taka niziutka- 164cm, a i twoim celem jest tylko 57kg?! chcesz zrzucic tylko 3,5 kg? To kwestia max 3 tygodni... ale moim zdaniem tego nie bedzie w ogole widac... schudnij sobie do 50-52

Witam dziewczynki! :D no widzę,że mamy jakieś zgromadzenie małych kobitek ;) ja też czasem dobijałam do 62kg (najwięcej 63,4kg),więc wiem,co czujesz majeczka... Już wiele razy próbowałam się odchudzać,ale zawsze po kilku dniach traciłam silną wolę :/ kiedyś,za czasów szkolnych ważyłam właśnie 47-48kg (przy niemal takim samym wzroście jak dzisiaj),wtedy wygladałam i czułam sie najlepiej.Pod koniec liceum to już było jakieś 52-53kg,a potem z każdym rokiem coraz więcej...:( No ale teraz mam postanowienie zmiany tego stanu rzeczy! :D Ja dzisiaj późno wstałam,więc jestem jak narazie tylko po śniadaniu - kanapki z pieczywa chrupkiego z tuńczykiem i papryką :) Zaraz się coś rozejrzę za drugim śniadaniem ;)

m moim przypadku jest ciężko zrzucić każdy kilogram taki organizm:( o 52 kg nawet nie mażę:(

dziewczyny,gdzie wy jesteście? :) agaczar odchudzanie zaczyna się w głowie tak naprawdę,podstawa to pozytywne myślenie i wiara w sukces. Nawet jakbyś miała chudnąć 0,5kg miesięcznie,to w skali roku daje 6 kg mniej! :D jak nie bedziesz robiła nic,to dalej będziesz te 6 kilo na plusie,a czas i tak będzie upływał... Ze swojej strony mogę dodać kilka (mam nadzieję przydatnych) rad na początek - może dla niektórych to żadne nowości,ale: 1.Najtrudniejsze są początki,czyli pierwszy tydzień,dwa. Organizm musi się przestawić,a żałądek obkurczyć,by "zadowolić się" mniejszymi porcjami,dlatego nie należy sie zrażać,później będzie łatwiej 2.Nie stresujmy się i nie wyznaczajmy sobie celów typu "tyle kg muszę zrzucić w takim a takim czasie".Tak naprawdę trudno przewidzieć,ile i w jakim tempie będziemy chudnąć 3.Śpijmy długo,nawet dłużej niż zwykle.Organizm w trybie "odchudzanie" naprawdę tego potrzebuje.Poza tym,jak śpimy to nie jemy ani nie jesteśmy głodne :) 4.Pijmy dużo płynów - spalany tłuszczyk uwalnia nagromadzone w nim toksyny 5.Podzielmy dzienną dawkę kalorii na 5 małych posiłków,spożywanych najlepiej o stałych porach 6.Nie zapominajmy o suplementacji witamin i minerałów,gdyż każda dieta ograniczająca kalorie jest uboższa w witaminy i mikroelementy 7.Dieta dietą,ale ruszać sie trzeba ;) dzięki temu,mówiąc wprost - nie sflaczejemy :D plus ujędrniająca pielęgnacja ciała i będzie dobrze :)

Gość biedronkostonka
moj dzien nie udany ;(

hej:) ja jestem niecały miesiąc na tej diecie zresztą efekty macie w stopce:p jestem na innym topiku ale lubię przegadc wszystkie tematy i analizować efekty różnych diet:p chciałam wam tylko napisać że najtrudniejsze były pierwsze 2tygodnie teraz patrzę na jedzenie i nie jestem głodna:) a i jak wchodzę do sklepu to nie mam ochoty się zatrzymać przy słodyczach jakos nie ciągnie mnie.:p życzę wam powodzenia i wytrwałości:)

kontrabasik dziękuję za post i wsparcie :) już myślałam,że tylko ja tu zaglądam... No cóż,może z czasem ktoś dołączy,zapraszam :D a jak nie,to będę miała swój dziennik odchudzania :P Trzeci dzień dietki za mną,powoli staram się też rozruszać,ale nie ma co ukrywać,jestem jednym wielkim przykurczem :D trudno,od czegoś trzeba zacząć ;)