Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaiaaaa

jestem niepowazna nieodpowiedzialna i nie umiem dorosnac

Polecane posty

Gość kasiiaiaaaa

mam 26 lat..na nioc nie odkladam...Mieszkamz rodzicami w domu nie potrafie zwazac sie z nikim na stale,bo musialabym gotowac sprzetac nie moglabym spac do 12 w sobote,musialabym sie zmuszac do chodzenie na rodzinne obiadki do rodzicow faceta...7 moich zwiazkow sie przez to rozpadało..Wszystko trwonie na taniec,podroze pasje ,jade konna jedzenie...czasami jestem soba przerazona....

Gość a co w tym zlego jest????
czy swoim zyciem zrobilas komus krzywde? skoro nie udaje ci sie w zwiazku, to sie na sile nie pchaj. podrozuj i zyj po swojmu, nikt ci nie ma prawa zabronic, a opinie spoleczna miej gleboko w dupie. jesli nukogo nie krzywidzisz - wszystko w porzadku!:)

Gość notobo
no leniwa krowa jestes i tyle:)

Gość pp niezalogowany
Krowa to jeszcze nie, najwyżej krówka, taka cielaczka ;) Lepiej, że robisz tak jak robisz, niż miałabyś wejść w poważny związek i zrujnować komuś i sobie życie. Inna rzecz, że taką postawą sama sobie też robisz krzywdę. Nie mam na myśli gotowości do związku, bo na to można mieć rozmaite poglądy i nie odczuwać potrzeby, ale brak samodzielności będzie się mścił. Pewnie masz jakieś problemy natury emocjonalnej, ale któż ich nie ma?