Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniqe33

spuchnięte nogi!

Polecane posty

od kilku dni pracuje w restauracji na kuchni , gdy wychodzę z pracy mam straszenie opuchnięte nogi... czy znacie jakieś metody,lekarstwa, aby zapobiedz opuchliźnie bo gdy wyjdę z pracy zwłaszcza gdy mam na rano i mam tak iść przez miasto czuje się bardzo niekomfortowo.. ;/

w tv reklamują teraz maść na puchnięcie nóg, która podobno przynosi ulgę, ale przynajmniej na mnie takie rzeczy nie działają, nogi mi puchną i koniec kropka :/ zwłaszcza latem

Na mnie działa veno spray, żel w piance można smarować przez rajstopy. Super chłodzi bo zawiera mentol, zaraz regeneruje nogi. Ja używałam go nawet na weselu jak nogi już nie dawały rady:)

Gość Luiza

Myślałam, ze mnie ten problem nie będzie dotyczył a jednak.. tez zaczęłam prace stojąca i zaczely mi przez to puchnąć nogi, nie mogłam sobie pozwolić na to, żeby rzucić prace l, wiec zaczęłam brać maxi3vene i jest już dużo lepiej a biorę ja dopiero miesiąc, wiec mam nadzieje, ze pobiorę jeszcze trochę i nogi całkiem wrócą do normy

Gość Tomika

Mam podobnie, do tego jeszcze przykre uczucię ciężkosci. Po jakim czasie zażywania maxi3veny zauważyłaś poprawę?