Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el ritmo

Ładna dziewczyna nie może znaleźć faceta - wiekszej bzdury nie słyszałem

Polecane posty

Gość el ritmo

Gdy gdzieś słyszę albo czytam, że ładna dziewczyna nie może znaleźć faceta to śmiać mi się chce. Nie ma takiej możliwości, aby taka dziewczyna nie znalazła faceta. Nie wiem skąd te żalące się kobiety, które twierdzą, że choć są ładne to same i nie mogą znaleźć faceta. Większej bzdury nie słyszałem. W moim otoczeniu nie ma samotnych ładnych kobiet. Ładna i samotna to wyklucza się nawzajem.

tutaj chodzi o wymagania : ) zamiast isc za chwila radosci i uczuciem to kazdego faceta segregują pod własne wymagania : ) ktos kto sie zakocha to na to nie patrzy ale dla takich pan przeważnie najpierw licza sie wymagania pozniej biora pod uwage zakochanie sie a to nie o to tutaj chodzi : )

Gość radzimy Ci
a jak ktoś ma fobie, lęki?

Gość SandraAa_21
Oczywiście,że moze. Jesli jest ladna i gruba jednoczesnie.

ladna i sama nie wyklucza sie - ladna i szukajaca oraz samotna to sie wyklucza;-) poza tym co to znaczy ladna? dla kazdego to co innego a wiekszosc lasek ktore sa same pomimo ze chcialby miec faceta nie moga pojac - ze sie nie podobaja tym ktorzy je interesuja. wiec pisza ze sa ladne - moze sa ladne wedlug wlasnych kryteriow, albo kryteriow mamusi i tatusia - ale niekoniecznie tych mezczyzn. osobiscie uwazam, ze sa kobiety i mezczyzni ktorzy sie "z reguly" podobaja - ale tez nie wszystkim i nie zawsze. jakkolwiek piekna/brzydka laska by nie byla - zawsze sie znajdzie ktos kto powie ze dla niego dana osoba nie jest atrakcyjna/ jest wyjatjowo atrkacyjna a cala sztuka polega na tym zeby byc uwazana za ladna przez te grupe ktora nam sie podoba - bo tylko ta opinia rzeczywiscie ma znaczenie

Gość Albo ładna i głupia!!!!
uroda to nie wszystko

Gość dran i sku
oczywiscie, ze atrakcyjna kobieta nigdy nie bedzie sama.. wiec jesli ktoras tak pisze to po prostu nie jest atrakcyjna :)

Gość yghghhjjklljkfjfjff
Faceta może znaleźć ładna, co najmniej bylejakiego ale przecież większość ładnych nie chce takiego. One mierzą wyżej a skoro lepszy niż bylejaki je nie chce to się potem żalą, że są same. I jeszcze jedna sprawa. Gorzej jeszcze dla nie jednej ładnej znaleźć właściwego męża.

Gość RozbierajMnieKotku
NO to gdzie ty mieszkasz wogole?? ja jestem ladna a nawet bardzo owszem mialam wielu facetow ale ogolnie jestem samotna moze i mam kolegow ktorzy by chcieli by zemna byc ale to glupota bo ja np z nimi nie chce a z byle kim nie bede tak to jest bzdura co mowisz, jestes facetem to latwo ci powiedziec ale jest wiele ladnych i samotnych dziewczyn tak jak i chlopakow bo ciezko znalesc ta druga polowke a ladna dziewczyna ma byc z kazdym ktory ja o to poprosi no bez przesady...

Gość Ale fajny dziś dzień
uroda to nie wszystko ALE INNE ZALETY BEZ URODY TO TEŻ NIE WSZYSTKO!!!

Gość figafago
heh a moim zdaniem cos w tym jest. wszyscy mowia mi, ze jestem b.ladna itd., a jestem samotna. bylam w 3 powaznych zwiazkach, nie wypalilo i postanowilam zostac na jakis czas singielka. ostatnio jednak umowilam sie, bylam na dyskotece , troche pijana, umowilam sie z kumplem sprzed x lat (tez pijanym de facto). na randce wyznal mi, ze w zyciu nie podszedlby do mnie i pozniej nie zaproponowal spotkania na trzezwo. faceci marza o pieknych kobietach, ale czesto brak im odwagi (boja sie odrzucenia), by do takich podbijac :) no chyba ze po %%% :) mam 1 kolezanke, jest przepiekna i rowniez samotna:) dlatego dla mnie paplanie o tym,ze nie ma pieknych samotnych kobiet = kompleksy?

nie ma obiektywnie ladnych ani brzydkich osob, owszem sa tacy ktorzy maja wiecej wielbicieli urody nic przeciwnikow;-)) i w zwiazku z tym maja szersze pole wyboru cala rzecz to spodobac sie tym ktorzy nam sie podobaja i juz - as easy as it is;-))

sama jestem kobieta ale musze zauwazyc ze kobiety maja SILNA tendencje zd o zawyzania swojej urody - zobaczcie nawet w tym watku nie ma ni jednej ktora by napisala ze jeste srednioladna labo nieatrakcyjna;-)))) to ja bede pierwsza i napisze jestem ohydna - dla wielu pewnie tak;-))))) wazne ze subiektywnie moj partner mnie wielbi - ale co tam on...ma skrzywiony gust;-))) kobiety najbardziej na swiecie boja sie ze sa nieladne i nigdy sie do tego przed soba nie przyzbnja tak jak maloktory facet obiektywnie stwierdzi ze ma dosyc krotkiego penisa we wzwodzie;-)))

Gość radzimy Ci
figafago pewnie na trzeźwo dopiero ujrzał Twoją brzydotę:P

Gość Kuleczka856
Wy faceci często mówicie że urodea jest dla Was ważna, czasem nawet, ze najważniejsza a ja tymczasem widzę że w dzisiejszych czasach większe szansę by wyjść za mąż i to dobrze mają kobiety, które mają fajny charakter. Taka jest prawda. I nie raz żenią się z nieładnymi faceci, którzy mówili że uroda u kobiety tak bardzo się liczy. Taka prawda. Widzę ze faceci głównie na pierwszym miejscu mającharakter gdy qwybierają żony. Jeśli kobieta się podoba mężczyźnie tylko z urody to on może ją chcieć ale jedynie na krótko.

Gość el ritmo
Ładna to jest np. dziewczyna z tego profilu na sympatii http://sympatia.onet.pl/sophiamerlot,user.html Tylko ja nie za bardzo wierzę w to co napisała w rubryce "mój wymarzony partner". Jak to skromniejszy i biedniejszy ??? To jakiś fake ;)

Gość radzimy Ci
a wiesz, że są kobiety ładne o dobrym charakterze? jak nie wiesz to zapewniam Ciebie, że są takie, tylko większości facetów nie stać na takie.

Gość robsonikkk
[el ritmo mi sie ona nie podoba ,i jest przeciętna i tyle ,a co do reszty ,dobry charakter zwycięży w czasie jezeli chodzi o zamążpójście kobiety ,dlaczego bo urode to kobieta ma do max 40 l potem to juz jest z roku na rok gorzej a niektóre juz po 30 sie wykruszają ,wiec chyba lepiej miec srednio ładną i normalną kobiete która cie nie pusci kantem i zrobi co trzeba w domu niz ładną laseczke która dzis jest z toba bo masz kase a jutro bedzie z innym adoratorem taka kandydatka nie za bardzo pasuje na zone a na kochanke której idzie troszke umilić zycie przez miesiąc dwa a potem cześc :))

piękna kobieta nie ma problemu z facetami - ewentualnie ciężko jej znaleźć odpowiedniego na dłuższy czas lub wymienia frajerów co zmianę humoru...:classic_cool:

Gość figafago
ror tez bez przesady, tak to uogolnilas, ze po prostu na wszystko w zyciu mozna tak patrzec - subiektywnie. prawda jest taka, ze jesli kobieta ma ladna buzie i figure, JEST LADNA (ale tak , moze podobac sie 99% populacji, 1% nie, weic juz nie mozna mowic o pieknie ) :) brzydkie nadrobic moja charakterem, zawsze zreszta znalezc moga swoja druga polowke, bo przeciez wyglad to sprawa dalszorzedna, szczegolnie w zwiazkach. jesli sie kogos kocha, przestaja ci przeszkadzac jego wady fizyczne- chodzi wlasnie o to, nie o subiektywizm. nawet jesli kogos poznajesz, jest zabawny, 100% teoich wymagan wzgledem charakteru, tez zaczynac nie dostrzegac juz tak bardzo defektow urody.

kolejny topik który jest w celu pokazania ze piękne laski mogą przebierac w facetach , miec duzy przebieg , ze wygrały zycie itp itd

kolejny topik który jest w celu pokazania ze piękne laski mogą przebierac w facetach , miec duzy przebieg , ze wygrały zycie itp itd