Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el ritmo

Ładna dziewczyna nie może znaleźć faceta - wiekszej bzdury nie słyszałem

Polecane posty

Gość Kuleczka856
Każda potwora znajdzie swego amatora.

Gość dlaczegonie
To jest tak, że ładna dziewczyna jest samotna dlatego ze normalny facet tzn. przynajmniej kulturalny, nie musi byc mega przystojny - mysli sobie ze nie ma u niej szans i na trzeźwo nie spróbuje się z nia zapoznac. A dziewczyny poprostu UWIELBIAJA gdy nachlany facet sprowadza ja do poziomu dziewczyny z burdelu. A wy chlopcy, sami to potwierdzacie tu na forum, twierdząc że dziewczyna ma takie WYMAGANIA. Po prostu sie boicie ze dostaniecie kosza. Wiec coz ma zrobic ładna dziewczyna ktorą normalny facet boi sie poderwac? Ma spotykac sie z byle kim aby nie byc sama? Ju lepiej byc singielka...

rev, pewnie przez wymagania z kosmosu, c'nie? tak...każda kobieta może "wymyślać" do tego stopnia , że zostanie sama....normalnie, piękne kobiety nie mają z tym problemu...;)

Gość Moja siostra
długo nie mogła znaleźć. Jest tak piękna, że nawet jak ktoś odwazył się spróbować to zazwyczaj nic mu z nerwów nie wychodziło :D

Gość Moja siostra
Nie mogę, zostałbym potraktowany szwagrem :D Nie to żebym się go specjalnie bał, to dobry człowiek, ale przypierdolić potrafi :D

Pewnie każda samotna "wymyśla" rev, czyż nie? Powinna brać co jest a nie oczekiwać niewiadomoczego brać co jest - czyżby same nieodpowiednie i mało czarujące okazy były w jej środowisku? :P a nie oczekiwać niewiadomoczego - ksieżniczkowanie kończy się najczęściej desperacją lub depresją :classic_cool:

A ja nie wiem rev, jakie okazy są w jej środowisku, możliwe, że i same nieciekawe :P Ale może być np. nieśmiała :classic_cool: A z desperacji potem łatwo różnym facetom skorzystać więc na rękę niektórym to być może :classic_cool:

Ale może być np. nieśmiała piękna i nieśmiała to marne połączenie - bo piękna , jest z reguły pewna siebie :classic_cool: A z desperacji potem łatwo różnym facetom skorzystać więc na rękę niektórym to być może kto pierwszy - ten lepszy :D

Gość robsonikkk
ja jestem skomplikowany :))

Nieśmiałość to niekoniecznie totalny brak pewności siebie, istnieją ludzie ciut bardziej skomplikowani Ci "skomplikowani" utrudniają wszystko na siłę , próbując pokazać , że są inni - kończąc zazwyczaj tak samo :classic_cool:

Czyżbym zauważyła pewną aluzję do mojej osoby? Hmm...nieee, pewnie jakby ktoś coś chciał powiedzieć to by powiedział wprost :classic_cool: robsonik, a cóż z tego wynika? Może popisz z panią z linka wklejonego przeze mnie :)

Czyżbym zauważyła pewną aluzję do mojej osoby? Hmm...nieee, pewnie jakby ktoś coś chciał powiedzieć to by powiedział wprost aluzja może być totalnie zgubna - zwłaszcza , ze kultura to pojęcie "szerokie" i "głębokie" :D

No ja bym nie powiedziała, że kultura to pojęcie aż tak "szerokie" wiec jakie rozmiary ? ;) A co zgubności aluzji się zgodzę Dlatego chyba jej nie było punkt zahaczenia musiał być , bo nie było by, tej "nieprawdopodobnej" dyskusji....;)

Wymiary kultury poniekąd zależą od człowieka który ją posiada nie o to pytałem ...:classic_cool:

Gość jjjjjjjjjjjooooooooooooo
mogą znalezc-ale jakiegos napaleńca

Niektórzy ludzie mają jej mało a inni są bardzo kulturalni, więc u nich kultura ma większy wymiar :classic_cool: I o tym mówiłam, nie wiem przez swoją niedomyślność o czym mówił ktoś inny :classic_cool: 🖐️

Gość Apres Spray
Oczywiście, że naprawdę ładna nie ma żadnych problemów ze znalezieniem faceta. Żadnego.. I co z tego, że paru może się nie odważy? Ale ładne zaczepiane są bez przerwy.. więc nikt nie wmówi, że sami quasimodo.. Poza tym przedział facetów jest spory.. więc nie tylko napaleńcy zaczepiają.. i to bez względu na seksapil.. bo jak inteligencja bije z twarzy, to i inteligent jest zainteresowany... A jak wygląda jak rain man to faktycznie nie ma co oczekiwać, że inteligent na nią poleci.. :O I tyle!!! i przestańcie wierzyć w to, że ładna może nie mieć powodzenia.. ma szalone powodzenie!!!

"figafago ror tez bez przesady, tak to uogolnilas, ze po prostu na wszystko w zyciu mozna tak patrzec - subiektywnie." wedlug mnie tak wlasnie jest - wszystko jest subiektywne i od tego tylko zalezy;-) " prawda jest taka, ze jesli kobieta ma ladna buzie i figure, JEST LADNA (ale tak , moze podobac sie 99% populacji, 1% nie, weic juz nie mozna mowic o pieknie )" co to jest ladna figura - duzy biust czy maly biust? a moze sredni? a moze proporcje ciala? itd. kazdy lubi co innego - mam dwoch kumpli - dosc przytosjnych a przynajmniej czesto i gesto zmieniajacych laskai i akurat ci dwaj nie lubia duzych biustow - czyli co odcinaja polowe damskiej populacji?;-) kiedys mielismy dyskusje przy piwie o biusatch wlasnie ;-)) przekazali mi tez cenne wiedza - to co kobiety mysla ze jest ich atutem nie zwasze jest w oczach mezczyzn - i zapewne na odwrot;-) " zawsze zreszta znalezc moga swoja druga polowke, bo przeciez wyglad to sprawa dalszorzedna, szczegolnie w zwiazkach. jesli sie kogos kocha, przestaja ci przeszkadzac jego wady fizyczne" to zalezy o co ci w zwizakzu chodzi - znam pare dla ktorej seks jest prawktycznie najwazniejszy - chodzi mi to ze rozne sa proporcje - jedna moja kolezanka nie chciala byc z super facetem, wedlug mnie, bo nie mogla zniesc faktu ze byl jej wzrostu - inna moja kumpela wyszla za maz za goscia nizszego o 11 cm i nie widziala w tym zadnego problemu. pamietaj ze ludzie sa rozni i wzwiazku z tym roznych rzeczy poszukuja w zwiazkach "nawet jesli kogos poznajesz, jest zabawny, 100% teoich wymagan wzgledem charakteru, tez zaczynac nie dostrzegac juz tak bardzo defektow urody." nie u wszytskich kochana

Gość Apres Spray
Jeśli podoba się 99% facetów, a tylko 1% nie... to jest zdecydowanie ładna!

Gość Apres Spray
I zdecydowanie można mówić o pięknie! Nie ma takiej istoty która podobałaby się 100% zatem ładne jako takie by nie istniały.. Czyli same pasztety... nieprawda! Są pewne wyznaczniki piękna kobiecego.. które są uniwersalne od lat.. i nie muszą występować w 100% u każdej ładnej. Ale pokazując zdjęcia np. http://demotywatory.pl/1311310/Jestem-brzydka oraz Jennifer Lopez jest wielokrotnie większe prawdopodobieństwo, że piękną uznają JL

Gość dodaje do tematu ze
gdy pokażemy komuś kilka zdjęć to nie ma najmniejszego problemu z wytypowaniem najładniejszej i jest to powtarzalne, wzorzec piękna jest głęboko zakorzeniony.