Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczynam starania o drugie...!

Mamunia_27

Polecane posty

Gość Zaczynam starania o drugie...!

Witajcie! Od dzisiaj zaczynam starania o drugie dziecko. Mój mały wczoraj skończył 6 miesięcy i chcemy dla niego zrobić rodzeństwo. Kto tak jak ja stara się o drugie dziecko, ale z mała różnicą wieku?

Gość nie nie nie!!!!!!!!!!!!!!!
to rob mu to rodzenstwo i spierdalaj wyjebana w ryj dziffko

Gość notobo
Jedno nie dalo ci popalic ze tak szybko chcesz drugie?

Gość Gienia świat sie zmienia
zawsze sie zdazy osoba która bedzie obrazac działania innnych autorko gratuluje decyzji i zyczę szybkiego plusa

Gość zazdroszcze
ja mam w domu 11 miesieczne dziecko tez chcielibysmy zaczac starac sie juz o drugie ale nas nie stac bo tylko maz pracuje

Gość Pokahontas
jeju zazdroszcze:D też bym chciała drugie. tylko u nas właśnie też tylko mąż pracuje, chciałabym czegoś poszukać, trochę popracować - pobyć między ludźmi no i żeby potem pieniązki dodatkowe były. życzę powodzenia trzymam kciuki za ciebie i za siebie:D

ja tez mam 6-cio miesięczniaka i tez chcioałabym juz kolejne miec w brzuszku ale niestety nie mamy za duzo pieniędzy...mąż pracuje ale ja niestety nie mam jak...;/ ale jak znajde prace popracuje troszke i synek podrosnie to tez bierzemy sie do roboty...powodzenia ;)

Gość Mamunia-27
No, pierwsza noc starań za nami:-) To był 13 dc. Płeć jest nam obojętna. Milo,by bylo gdyby ktoś na stałe przyłączył sie do rozmowy. A ile w sumie dzieci planujecie mieć? Ja marze o czwórce, ale nie wiem czy finansowo dalibyśmy radę.