Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Los utracony

Obrzydza mnie stosunek z obecnym partnerem,mam kochanka

Polecane posty

Gość Los utracony

Mezczyzna z ktorym jestem nie byl nigdy z kobieta- takze w lozku ( mimo tego ze ma lat 21 ) Na poczatku pomyslam "Perelka" sympatyczny ponad przecietnie atrakcyjny - kobiety uwielbialy przebywac w jego towarzystwie, jednak entuzjazm przeszedl mi po pierwszym stosunku, wiem ze jest prawiczkiem ,tylko sek w tym ze sie do tego nie przyznaje ( nie pytajcie sie skad wiem, po prostu wiem) Zaczelam kombinowac , i spotykac sie z facetem z ktorym to ja dziewictwo stracilam To co sie dzieje w sypialni to temat rzeka, przygoda jakich malo. Ale teraz pytanie czy zakonczyc ten zwiazek i zranic go jako pierwsza kobieta miesiac po stosunku, czy czekac ,ale zdradzanie to tez zla opcja. Moje drogie wiem,ze zle robie ale cenie sobie otwartosc w rozmowie jezeli chodzi o zwiazek ,wtedy kiedy ktos mnie oklamuje nie jestem w stanie pomoc rozwinac sie temu co jest. Od jakiegos czasu niestety ale nie jestem w stanie z nim sypiac brzydze sie nim, ale tez ciezko mi to zakonczyc. Pomocy i mam nadzieje ,ze nie bedziecie oceniac mnie zle, nie po to zalozylam temat, licze na dobre podpowiedzi

Gość Los utracony
Do Leviatan Probowalam z nim rozmawiac , jakos go podchodzic,ale on ciagle klamie robi z siebie macho sex-maszyne a tak naprawde nie ma nic z tym wspolnego,kiedy pytam sie go jak mam go dotykac to zawsze jest ta sama odpowiedz ' Tak jak teraz" moze powinnam byc bardziej cierpliwa,ale uwazam ze w zwiazku szczerosc, czy seks to bardzo wazny temat

właśnie mówisz o szczerości a nie wspominasz że mu powiedziała że jest kiepski

Gość Los utracony
Co Ty gadasz , rozumiem powiedziec facetowi ktory te partnerki mial ok ale prawiczkowie przeciez sie zalamie i zamknie jeszcze bardziej . Powiedzialam ze pozycja na jezdzca jest zmienna i ze nie wystraczy postawic masztu laska siada na nim kreci 3 min i pach a ksiaze zadowolony rece za glowe. Powiem wam jak ujrzalam taki obraz to dostalam ataku smiechu . Tym bardziej ze z bylym mam zupelna odwrotnosc seks bez hamulcow . Sama nie wiem

Gość Ala ,,,
"wiem ze jest prawiczkiem ,tylko sek w tym ze sie do tego nie przyznaje" A może naprawdę nie jest. Jak robił to raz to też jest jeszcze niedoświadczony, a prawiczkiem nie jest. W każdym razie bardzo nieładnie postępujesz. Mogłaś z nim zerwać wcześniej jak ci nie pasuje, a nie zdradzać na boku. :/ W ogóle to jest jakiś kosmos, że zakładasz, że facet jest prawiczkiem, a tak chamsko względem niego postępujesz. Nie zasłużył sobie na to. Jakbyś widziała chociaż, że flirtuje z innymi, ogląda się za bardzo za spódniczkami to bym rozumiała, że tobie też coś się należy, ale zdradzanie dlatego, że macie gorszy okres jest świństwem.

Gość Los utracony
kazdy mezczyzna lubi inaczej jeden delikatnie drugi wrecz bardzo mocno dlatego szczerosc w takich kwestiach jest wazna . Do L mowilam tyle razy , nie da sie do niego dotrzec po prostu nie da albo nie slucha albo nie chce sluchac

Gość Los utracony
ale podkreślam że ja mam 63 lata a on 21

Gość Los utracony
Prawda to zle, sama nie wiem jak moglam dopuscic wlasciwie do takiego zwiazku , gdzie nie mozna porozmawiac nawet na tematy niezwiazane z seksem tylko z naszym zwiazkiem jako mentalnosc. Wszystko jest ok i to tyle taka dostaje odp na kazde pytanie plynace z moich ust ,ale cos mnie trzyma moze wspolni znajomi, moze swiadomosc ze jestem pierwsza kobieta nawet jak nie w lozku to w zyciu na codzien

Nie warto byc z prawikiem, tacy sa obrzydliwi, niezdarni, za duzo nadaja... zenua.

Gość Los utracony
i prosze nie podawac sie za mnie ;)

Gość Los utracony
ale jemu to nie przeszkadzało że ja też mam penisa jak on. czesto mi go obciągał a jak na prawiczka to niezle mu to szlo

Gość radzimy Ci
wstyd mi za Ciebie autorko:O