Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili29

Wypadają włosy POMOCY!!

Polecane posty

Gość Lili29

Jakieś 4 miesiące temu zafarbowałam włosy niestosowaną nigdy przeze mnie farbą wella kolaston i od tamtej pory włosy lecą mi garściami a użyłam najsłabszego płynu!!! chciałabym zafarbować znów ale inną ale nie mogę przez to wypadanie. Macie jakaś skuteczną rade proszę!!!

polecam farby do wlosów loreal, albo garniera. tez tak kiedys mialam , raz uzylam pallette i stracilam polowe włosow.. :/ a jesli chodzi o wzmocnienie włosów to kup sobie zestaw witamin na skóre, paznokcie i włosy i do tego tran, 3 razy dziennie . zobaczysz różnice po 3 tygodniach ze włosy przestaly wypadac. a i nie wydawaj kasy na odżywki , najtanszy szampon, naturalny, ziołowy, jest najłagodniejszy dla zniszczonych wlosow i słabych cebulek.

Gość wkurzamnie to
polecam cynk , witamine pp

Gość bass ower
mnie po ciazy wlosy rowniez wypadaly garsciami do tego farbuje je na blond.. polecam ci zestaw witamin Vitapil z biotyna najlepiej. pomogl nie tylko mnie. stosuje go zawsze gdy wlosy znowu zaczynaja wypadac. kup nie jest drogo okolo 25 zl a efekty sa. mnie rosnie nowa czupryna tak wiec na razie wyglada to smiesznie bo mama dlugie wlosy i do tego te male krotkie:) tak wiec mam dwie grzywki:)powoedznia!

Gość samotne matki
Witaminy się nie wchłopną - lepiej magnez i B6, żelazo, wit C, a najlepiej warzywa i owoce, woda mineralna. Na włosy odżywka z jajka i cytryny - powinno być lepiej.

Gość s14
jesli masz czas to najpierw idz do lekarza gp opowiedz o problemie powinien dac ci skierowanie na badanie krwi na tarczyce i hormony ,i morfologie(czasami sie zdarza ze tabletki antykoncepcyjne odstawisz i wlosy beda wypadac)najprawdopdobniej maz za niski poziom zelaza nawet odrbine a wlosy moga wychodzic garsciami, lekarz przepisze ci tabletki ktore wykupisz w aptece(zelazo kupione w sklepie nie pomaga!!!!!!!)jesli po kuracji 3 miesiecznej nie bedzie poprawy dadza ci skierowanie do szpitala do dermatologa,