Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila19856a

Czego są to objawy ?

Polecane posty

Gość kamila19856a

Przez pewien czas miewam różne dziwne sytuację. Czuję, że mam kogoś w sobie, tzn. rozmawiam jakby sama ze sobą nie zdając sobie z tego sprawy. W jednym ciele znajduję się jakby dwie osoby. Ja zadaję i odpowiadam na pytanie nie zdając sobie z tego sprawy. Boję się komuś o tym powiedziec. Pomocy! Nikt nie może mnie zrozumiec.. próbuję wytłumaczyc co czuję, ale nikt nie wie co czuję. Męczy mnie to, że muszę to wszystko dusic w sobie.. Czy jest to czasem rozdwojenie jazni?

Gość pytanie do psychologa
najprawdopodobniej tak, albo jakiś innych zaburzeń jeśli masz na myśli prowadzenie rozmowy z samym sobą, wyobrażanie że rozmawia się z kimś i odpowiada na jego pytanie....to akurat ludzie robią często np będąc w kimś w konflikcie i nie umiejąc przeprowadzić tej rozmowy z daną osobą naprawdę, wyobrażają ją sobie i odgrywają ją we własnych myślach cokolwiek Ci dokucza z pewnoscią da radę się z tym uporać

Gość kamila19856a
A może to być przyczyna problemu zdania prawa jazdy ? chodz narazie nie zdałam raz egzaminu

Gość pytanie do psychologa
przyczyna ? owszem jeśli przez swoje myśli nei mogłaś sie skoncentrować na sytuacji na drodze ja zdałam dopiero za trzecim razem a i tak nie jeżdżę bo za bardzo sie boję

Gość kamila19856a
akurat na egzaminie myślałam tylko o egzaminie.

Gość kamila19856a
odświeżam