Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjagoda

Czemu faceci wolą duże piersi?

Polecane posty

Gość KafeteriankaRodowita
nie wchodzcie - tam jest wirus

Gość loco duga pyta
nie wiem

Gość niewymagająca
ja tez nie wiem

Gość zooro
i ja też nie:(

Gość TomekUK
dla mnie to też zagadka

Gość a ja chyba wiem
Gdzieś kiedyś czytałam,że to chodzi o karmienie piersią.Od małego mają kodowane w głowie że cyc to coś fajnego..a wiadomo matka karmiaca piersią ma duże dydy

Gość zdradzony wiesław
ja pierdole

Gość arek16
bo ich matki takie mają. Ja mam 16 lat i najbardziej podnieca mnie moja mama i babcia. Lubię się o nie ocierać, obmacywać jak śpią, spuszczać się na ich bieliznę, a zwłaszcza staniki. Obie mają rozmiar 75F! Wiem że to złe co robię ale pragnę je ospermić. Ostatnio mieliśmy remont domu i spałem z mamą w jednym łóżku, nie wytrzymałem i zwaliłem sobie konia na jej cyce i buzię. Nie obudziła się. Rano obudziłem się i zapytała czy chcę ją wydymać bo ona marzy o tym. I od tygodnia kocham się z moją mamą. Nawet ma specjalny kostium sprzątaczki i pielęgniarki. Sądzę że dla tego wiekszosć facetów lubi duże piersi, bo pewnie i tak walili konia i marzyli o tym co zakazane. Poza tym duże cyce są sexi! I dobrze wyglądają w koszuli nocnej lub bez stanika w podomce.

Gość MMAniak
Arek jak bym Cie spotkal za to co pizesz i co robisz, to wydymal bym Cie "BERŁEM" (szczota do czyszczenia kibla), ale takim osranym w ryj i dupsko! Ja do kolezanki zakladajacej temat i dementujac to ze te cycki od dziecka, ale naciąłem sie na tego popapranca po drodze ( pies cie JE*AŁ je**ny zboczeńcu!!! do lekarza z tym spier**laj). A Wiec tak- po 1- ja bardzo dluuugo ssałem cyca i pozniej chyba do pierwszej klasy podstawowki pilem przez smoczek z butelki kaszke i to bzdura wiem po sobie, ze niby te uwielbienie od cyca w buzi za malego dzieciaka. Po 2- Nie wszyscy tak maja (taadam!)- ja wole ładną, zgrabna, drobna pupe, a cycuszka "sportowego", wiec jezeli masz z tym problem, to zapraszam do siebie. wypieszcze te brzoskwinki :*

Gość można tak albo inaczej
każdy kto próbował "hiszpana" z laską o piersiach A czy B, wie dlaczego faceci wolą duże piersi;):D

Gość romczykkk
to nie jest prawda . Kobieta z duzymi piersiami traci swoją powabnosc robia sie bardziej jak krowa a nie kobieta .. Oczywiscie duze piersi sa atrakcyjne , ale nie jest prawda ze maja tylko zalety . Wada duzych piersi jest to ze dziewczyna ktora je ma wydaje sie mniej delikatna , i wydaje sie wieksza gabarytowo .. To moze sie nie podobac . Tak jak moze sie nie podobac sylwetka faceta ktory wyglada jak koks .