Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echiach i ech

borsuk morski

Polecane posty

Gość echiach i ech

z całym szacunkiem do Ciebie bo wydaje mi się że masz dużą wiedzę i ogólnie głupi nie jesteś, ale niektóre Twoje wypowiedzi są strasznie kąśliwe dziewczyny ogólnie będąc na diecie są rozdrażnione i łatwo je urazić. Pozdrawiam. Dobranoc

Oczywiscie przyjmuje pozdrowienia :) To wszystko przeciez w celu pracy nad soba ... Twoj komentarz jest "mojego typu", ale zapanuje nad soba i postaram sie go ... humorystycznie przetrawic. A jak sie trafi takowy komentarz i ktos napisze: "spadaj jelopie" ... czy cos w tym stylu ... to po chwili podswiadomosc i tak sie uaktywni ... podsuwajac niekorzystne mysli na temat wlasnej osoby. A pozniej ... taka osoba, zeby nie dawac podswiadomosci tej satysfakcji wytykania nam bledow, zachowa sie inaczej, czyli w lepszy sposob. Zatem jestem swego rodzaju ... prowokatorem, biore te wszystkie wyzwiska na siebie ... zeby innym bylo lepiej :) No tak ... tylko teraz - jak juz sie odkrylem - to kto bedzie mnie obrazal? :( ;)

Gość echiach i ech
a przepraszam bardzo ale to nie imię tylko nik ale jak Cię uraziło to przepraszam bardzo. A z tym prowokowaniem to tak myślałam tylko wiedz że kobiety na diecie to flustratki więc nawet jak dobrze poradzisz to nie posłuchają tylko się zezłoszczą bo kobiety to kobiety:p

Gość meduzaaa
Borsuku_ gdzie byłeś jak Ciebie nie było??? Tęskniłam za Tobą :P

a i przepraszam że pod pomarańczą pisze zaczęłam czuć się jak złodziej który się kryje pod inną maską:p więc napisze po czarnemu:p

meduzaaa - niegrzeczny bylem ... ale zmadrzalem :) Tez za Toba tesknilem, a co ... niech bedzie vice versa ;) kontrabasik - ale ja nie mam 20 lat :( ... a w czerni oczywiscie Tobie do ... stopki ;)

Gość meduzaa
Borsuk- niegrzeczny??? :D z tego co pamiętam planowałeś dołożyć troszku kcal bo portki Tobie spadały :P i jak się ten eksperyment udał???

ciekawy ma Pan, Panie Borsuku styl pisania i muszę przyznać że inteligentny....a i dziękuję za przypomnienie że stopkę miałam trochę nieaktualna:p