Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalkatka

szczyt głupoty??

Polecane posty

cześć założyłam ten temat bo gryzie mnie pewna sprawa.Mam 22 lata ,od ok 6 lat jestem zauroczona w moim starszym o 5 lat sąsiedzie. Zauroczenie to jest na tyle silne,że odrzucałam wszystkich pojawiających sie wokół mnie adoratorów.Będąc z nimi prędzej czy póxniej wyobrażałam sobie randki z sąsiadem o którym nie mogłam zapomnieć.Ponieważ jest starszy to czekalam,mysląc,aby do osiemnastki to mnie zauważy, wiek ten nic nie zmienił ,więc czekałam do dwudziestki....w efekcie mam 22 lata,jestem sama co powoli zaczyna mi doskwierać,a z sąsiadem niewiele się dzieje,prócz ukradkowych spojrzeń ,przyglądania się sobie z ukrycia...i co o tym myślicie? totalny szczyt głupoty?

Gość Kropencja
chyba zwariowalas! 6 lat??wyjasnij to...zrob cos. Ma dziewczyne? pogadaj. Powodzenia

chyba zwariowałam....masakra co?nie,nie ma dziewczyny...ale tego nie da się ot tak wyjaśnić:)

Gość Kropencja
Kobieto, badz odwazna! Po co tak tracic zycie? Nie zal Ci? No chyba ze wolisz jeszcze przez nastepne 10 lat rozgrywac to w wyobrazni.... Rob jak chcesz...ale co jak ktos Ci go sprzatnie sprzed nosa? Ryzykujesz dowiedzenie sie prawdy. jest 50-50....

gdyby kogoś miał to musiałabym o nim zapomnieć, a tak wciąż się łudzę...nie wiem co gorsze

no tak ,ale skoro on nie wykazuje większej inicjatywy w stosunku do mnie , to pewnie nie mam szans....jak myślicie?

a tyle było okazji... na głupią studniówkę mogłaś go zaprosić :o no faktycznie...

Gość rozumiem...........
gdyby chciaa cos z tym zrobic to juz dawno by zrobiła

Myślę, że najprościej się poddać, zapomnieć i przepłakać pół życia w poduszkę. Zagadaj, znajdź okazje, co masz dziewczyno do stracenia? Całe życie chcesz być tchórzem?

kurcze,ale mnie kopiecie...:) wiem,że lepiej żałować że się zrobiło ,a nie wyszło ,niz żałować ,że się nic nie zrobiło...w teorii wszystko latwiejsze

wyobrazasz go sobie jako nie wiadomo jaki ideał a on i tak ma na pewno całą masę wkurwiających przyzwyczajeń i jest ZWYKŁYM FACETEM. Jak poczekasz to moze sie zrobic z niego pieprznięty prawiczek jakich tu pełno na kafe.. sama chyba widziałas :p

hehe cos w tym jest... nikt nie młodnieje,ja też;p wychodzi na to,że trzeba się brac szybko do roboty...wiem,że to zwykły facet problem w tym ,że wybrałam akurat jego,a nie innego zwykłego faceta:)

zapukaj do niego i popros o wymiane uszczelki w kranie,dalej samo sie potoczy

Gość gemmmolina
Ja to bym nawet z głupim słoikiem do odkręcenia poszła. Przynajmniej by wiedział od razu, że to był tylko pretekst:P

Gość asssdsd
tak mysle, ze skoro 6 lat zero inictaywy to on ma cie naprawde gdzieś

Gość gemmmolina
assssdsd nieprawda. Nie ka\zdy facet to taki chojrak, żeby zagadywać do każdej jednej dziewczyny, która mu sie się podoba. Ja bym nigdy ze swoim nie była jakbym nie zrobiła pierwszego kroku. A tak zrobiłam i jesteśmy szczęśliwi razem.

niestety tak może być:( ale może to dlatego ,że jestem młodsza,jak miałam te naście lat to nie był taką młodą zainteresowany,co nie byłoby takie dziwne...ech nadzieja matką głupich:/

gemmmolina, a długo się zbierałaś czy tak naturalnie zrobiłaś ten pierwszy krok?

Gość gemmmolina
Gdzie tam naturalnie, z miesiąc koło niego krążyłam:P W końcu sobie powiedziałam, że raz się żyje. I tak jak pisałam, jakby nie to, to nie bylibyśmy razem, bo on by nie zagadał do mnie pierwszy. A podobałam mu się bardzo:]

super,to gratuluje i zazdroszcze odwagi:) ja też zaczynam ją w sobie kumulować;p

Gość Sir Paździoch
A ten sąsiad juz prawie 30 letni, stary prawik czy jak ?

nie wiem do łóżka mu nie zaglądałam... ma to jakies większe znaczenie w ogóle?