Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkrmgfkgdklgfd

Facet sugeruje, że mam fajne cycki, a tymczasem...

Polecane posty

Gość gkrmgfkgdklgfd

Poznaliśmy się ok rok temu (osobiście), od tej pory utrzymujemy kontakt internetowy. Od miesiąca trochę flirtujemy, znajomość zeszła na nieco inny tor. Ostatnio zasugerował, że mam ładne piersi (widział moje zdjęcia z przyjęcia w pracy, miałam pasiastą bluzkę, która co nieco powiększała)... nie ukrywam, że mi na nim zależy ale boję się, że on liczy na co innego... wiem, że jeśli patrzy na mnie przez pryzmat cycków to nie jest odpowiedni facet, ale sęk w tym, że on dawna jesteśmy ze sobą nieco bliżej a dopiero niedawno 'zauważył' spore cycki (a moje są małe, takie do ręki... :O)

Gość mimo ze za nia nie przepadam..
haha mam to samo :) ale mimo wszystko chce z nim byc i mam nadzieje, ze kiedys bede :) tez komplementuje moj 'boski" biust, to sie go pytam jak moze mu sie podobac cos czego nie widzial... twierdzi, ze dotykal .. owszem dotykal push upa ;] w ktorym mam prawie C a mam małe B haha .. boje sie tej wtopy jak kiedys sciagne stanik ;)

Gość lessi
Oświecę Was :) 1. Duży to nie synonim ładnego 2. Faceci mają to do siebie że mówią kobietom komplementy. Zawsze, nawet jeśli wcale tak nie myślą, bo uważają że to właśnie chcemy usłyszeć...

Gość co my zrobimy jak
facetom gacie z push upem wymyślą:)

Gość każdy normalny facet
a co nie chcecie słyszeć komplementów?

wtedy bedziemy rozczarowane :D poprzednim facetom sie podobal moj biust i mowili 'wcale nie takie male" bo lubie sobie ponarzekac ale jakos mnie to nie dowartosciowalo ;)

Gość pyskata sucz
haha no to nie bylo by wcale takie smieszne...nakrecasz sie na pokaznego konia w jego gaciach a tu czar pryska..czaaaaast...malutki pisiorek:(

Gość gkrmgfkgdklgfd
Sorry za nieco nieskładne wypowiedzi, ale jestem po kilku drinach :O

Gość gkrmgfkgdklgfd
"wszem dotykal push upa" No co ty, i nie wyczaił, że to gąbka/woda?

Gość No cóż, ..
Ja mam piersi średnie, takie właśnie 75B, 70C, ale nie zakładam powiększaczy. Tak sobie myślałam, że może na tym tracę w oczach facetów, ale nie chce mi się dusić piersi w poduchach. Teraz się trochę podbudowałam, że przynajmniej przy zdjęciu stanika nie będę mieć problemu, bo facet od razu widział, że nie są to wielkie balony. :)

no raczej nie :D a ma 27 lat :o wsadzil tez reke pod biustonosz od gory, ale kazalam mu ja wyciagnac wiec pamieta bardziej pewnie dotyk gabki ;)

Gość lessi
No ja akurat jestem z tych co to komplementów od Was nie chcą :) a cholera jak na złość mam branie u facetów i ciągle mnie ktoś zaczepia :( I nikt mi nie powie że oni lecą tylko na duże cycki - ja mam małe, staniki zakładam tylko do ćwiczeń, a o żadnych gąbkach tym bardziej nie ma mowy, nie będę chodzić w pancerzu!