Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAAdam

Moja kobieta ciagle chce sie bzykac!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!

Polecane posty

Gość JAAdam

Ona jest chyba jakas psychiczna. Ciagle chce sie bzykac i lizac mi kutasa. CZasami boje sie ze mnie zdradzi bo jest taka nie wyzyta. Nie wiem juz co z nia robic. Jakies rady??? Ps. raz piescila mnie az 6 razy w jeden dzien (w sobote) ;/ i na dodatek chce to robic czesto pod prysznicem ;/ masakra, pomocy

Gość JAAdam
pomocy

Gość zdzichhh
daj mi ją ja mam duze potrzeby moge sie bzykac 5 i wiecej razy poprostu rozejdz sie nią a ja ja wezme i bedziemy szczesliwi

Gość JAAdam
A co najgorsze, to ja zdecydowanie wolę gdy kutasa liże mi jej brat. Tylko nie wiem jak mam jej to powiedzieć, tym bardziej, że przymierzamy się do ślubu. I nadodatek kościelnego.

Gość JAAdam
to nie jest juz smieszne serio

ja tez mialam takiego eks, chcial kilka razy dziennie. a potem zdradzil na pierwszym lepszym wjezdzie...

akurat mam wysokie libido i nieczgo mu nie brakowalo ale na wyjezdzie to chyba telepatycznie 🖐️

JAAdam Jeśli masz zapędy w kierunku jej brata, to Ty się zastanów dobrze na ślubem człowieku. Jak jesteś gejem, to po co się wiążesz z dziewczyną, która w dodatku o tym nie wie?! Chcesz jej złamać życie?! A jak jeszcze nie wyrabiasz z nią w łóżku, to faktycznie odstąp ją komuś, bo jak nie daj Boże jest seksoholiczką, to i tak Cię zdradzi. Tylko czy to Cię tak bardzo zaboli, skoro wolisz jej brata niż ją samą? Zastanów się nad tym, bo możesz ją naprawdę zranić. Podstawa to szczera rozmowa w związku. Nikt Cię tego nie nauczył? Spróbuj ten problem rozwiązać z samą zainteresowaną.

Gość nieieieieieieiei
a ile twoja panna ma lat?? moze jest w takim wieku gdzie hormony buzuja itp...

Gość JAAdam
ma 19 lat

elemelek_lolek --> przecież to o geju to jest podszyw jakiegoś pryszczatego gimgówna co się w wakacje nudzi :-D a swoją droga taka panna to SKARB ;-)

psychiczny to ty jesteś pisząc na forum że masz problemy ze swoją seksualnością bo facet nie pisze o takich porażkach Chyba że chcesz z niej zrobić kalekę seksualną to wytykaj jej że jest erotomanką a na efrkty nie będziesz długo czekał

cristian84 No ja jestem na kafeterii od niedawna, więc jeszcze nie rozpoznaję kiedy mam do czynienia z podszywem. w takim razie JAAdam...PRZEPRASZAM za moje słowa. Ale dziewczyna faktycznie jest w takim wieku, że może się w niej gotować. Rozmawiałeś z Nią o tym? Podstawa to szczera rozmowa.

Gość eskobara
poprostu ma dziewczna w sobie tyle testostronu ze tylko pozazdroscic takiemu zwiakowi .zawsze mazylem o takiej niewyrzytej kobiecie