Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tone w dlłucgachh

tone w długach chyba sie powieszeee

Polecane posty

Gość tone w dlłucgachh

mam 26 lat...nie potrafilam inaczej.Dobrze zarabiam wiec banki dawaly mi kredyty...Ciuchy,sporty...Wyjazdy..Na kredyt bylam w Dubaju za 2 tygodnie zaplacilam 17tys....Kupialm nową corsę...JAdlam w drogich knajpach...Dzis nie starcza na odsetki..mieszkamz rodzicami w domu..zarabiam 3 tys na reke z czego 4 tys mam samych kredytow:O:O Jestem beznadziejna...Dzwoni windykacja...nie chca mi skonsolidowac dlugow..Sprzedac nie mam czego bo tak naprawde nic nie mam.Auto jedynie ale musze miec dobre zuwagi na prace

Gość tone w dlłucgachh
nie pomoze mi bo sama ma dlugi..Tak zostalam wychowana..po prostu....tak sie u mnie zylo na kredyt...Ale zawsze byly pensje i ojca i matki..A ja sie zadluzylam sama.... My zadluzalismy sie na dom...na namacalny majatek a ja nie wiem na co:O

Rozloz sobie kredyty na mniejsze splaty bedzie troche dluzej ale dasz rade a jak sie nie zgodza to trudno tyle dasz ile bedziesz mogla zyc tez musisz z czego i cos ci na zycie zostac musi tylko sie nie zalamuj,zacznij zyc oszczednie to pomoze.

Gość mariannaaaaaaa
to straszne ale my ubodzy nie potrafimy ci pomoc;)

Gość mastafan
zrzutka na tone w dlłucgachh puszcze sie z kafeterianka za pińc złtych dla niej

Gość tone w dlłucgachh
nie mam...bo kredyty bralam na wyjazdy ciuchy i drogie jedzenie..Bizuterie juz sprzedalam..A ciuchy trudno sprzedac sa duzo warte,ale to moj gust dosc specyficzny...nie sprzedam ich za grosze jak sama dalam za nie kupe kasy...Mam telefon za 2 tys...moge go sprzedac....ale wciaz brakk..

Gość mariannaaaaaaa
taaa jasne juz pedze zeby sie zrzucac na jego samochody i wycieczki:o a sama lato w miescie akurat

Gość tone w dlłucgachh
radek dziekuje za slowa wsparcia. Najgorsze,ze bralam kredyty potem juz w bnakach ktore slyna z wysokich odsetek i sa bezlitosne dla takich jak ja..Odsetki od odsetek kazdy monit do domu to koszty ktorymi mnie obciazaja

Gość OneTwo
Rzeczy które posiadasz, w zaczną posiadać Ciebie. Bez tych przedmiotów, to chyba jesteś nic nie warta.

Gość tone w dlłucgachh
120tysiecy.....kredyty konsumpcyjne i karty wiec najgorsze co moze byc

Gość pomocny orendż.
noxelia- Ty to bys chciala nie ? zeby kazdy cierpial .. tylko wielka noxelia ma pieniązki nasze..pobierasz.

Gość jhbgviesg
Nie martw się, nic Ci nie zrobią. Jak wejdzie komornik i sprawdzi co posiadasz, to rozłoży Ci spłaty, że dasz rady. Zawsze jest kwota z wynagrodzenia wolna od potrąceń, żeby starczyło na podstawowe potrzeby życiowe. Ewentualnie auto może Ci zająć w czasie windykacji terenowej, więc lepiej przepisz na kogoś innego. Do więzenia nie wsadzają za tego rodzaju długi, więc spoko :) Wiem co mówię, pracowałam w kancelarii zajmującej się windykacjami :D

Gość pomocny orendż.
swoją drogą autorko gdzie byłaś jak brałaś te kredyty? gdzie był Twój mozg? co ty sobie myślałas?że te kredyty sie rozpłyną? masz tak dobrze płatną pracę a liczyć nie potrafisz?

Gość pomocny orendż.
o własnie i poprzepisuj takie rzeczy na kogoś innego,bo Ci zajmą.

Gość tone w dlłucgachh
nie wiem na co liczylam..lecze sie u psychologa z zakupoholizmu wypełniam tym pustke.moge tylko auto przepisac nic innego nie mam.Mieszkam z rodzicami i siostrą.Dom jest na rodzicow ja mam zagospodarowana piwnice..Rodzice mnie wyzywiaja 3 tys idzie na splate ale 1 tysiaca brakuje

Gość tone w dlłucgachh
nakonsolidacje nikt zgodzic sie nie chce bo jestem w biku i jest komornik

Gość tone w dlłucgachh
a gdzie ja napisalam ze mam 48 odsetek?? ja nie wiem ile juz mamkapitalua ile odsetek pogubialam sie w tym dawno..wiem tylko ze rate miesieczną mam 4 tys.a łacznie wzielam 120tys

Gość tone w dlłucgachh
histeryzuje bo na kartach naliczaja zadluzenia przeterminowane..Z kazdym miesiacem mi doliczają dodatkowe koszty zmniejsza sie szansa ze to splace kiedykolwiek przez to...nie chca isc na ugodę

Gość tone w dlłucgachh
offerma moja praca to akwizycja...jezdze po calej polsce i musze meiec dobre auto...kupie gorsze bedzie sie psulo nie bede mogla pracowac ani nie bede miala kasy na serwis