Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolaaaa2804563

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość jolaaaa2804563

Witam :) ostatni okres skonczyl mi sie 15. maja. spodziewana miesiaczka powinnabyla nastapic 22 czerwca. kilka razy uprawialismy z mezem seks bez zabezpieczenia. od dnia spodziewanego okresu robilam dwa testy. oba niestety negatywne. spodziewam sie ze jestem w 8tc. czy jest to mozliwe? czy bol piersi, wieksza ilosc sluzu i zmeczenie moga byc objawami? prosze o odpowiedzi!! pozdrawiam :)

Gość mastafan
to histeria

Gość jolaaaa2804563
????

Gość ghgjhuku
a co my wróżki ? zrób test z krwi i nie zawracaj dupy jak się seksisz bez zabezpieczenia to ZAWSZE jest możliwośc ciąży może za wcześnie zrobiłaś testy, może mocz był rozcieńczony, może trafiłaś na zepsute, może owulacja ci się przesunęła, skąd u licha mam wiedziec czy jakaś tam laska zaciążyła po seksie ????? owulację się wyznacza na podstawie co najmniej 3 objawów, a nie oblicza z terminu miesiączki, cykl kobiecy to nie zegar i nie kalendarz, może miałaś cykl bezowulacyjny i stąd opóźnienie miesiąvczki a może mam wymienic jeszcze 22 powody dla których okres może się opóźniac ??? TAK MOŻE JESTEŚ W CIĄŻY 50 % na 100

Gość sucitar naimis
tak na bank jestes w cionzy

Gość jolaaaa2804563
ah, jacy mili ludzie na tym forum.. :)

Gość dezirers
jak ci nie pasi to wypad z kafe i nie zadawaj durnych pytan

Gość jolaaaa2804563
forum jest od zadawania pytan, a jesli komus "dupe zawracam" to po co na takim forum sie znajduje? skoro chcesz odpowiedziec to zachowuj sie jak normalny czlowiek. bo ludzie zacynaja mnie przerazac, jest coraz gorzej z wami.

Gość dezirers
zadawaj sensowne pytania a skad my koorva mamy wiedziec czy jestes czy nie jestes w ciazy idz kup i zrób test to bedziesz wiedziała boze co za imbecyl

Gość jolaaaa2804563
jakbys przeczytala moje pytanie... robilam test dwa razy. zadaje pytanie, moze ktos tak mial lub potrafi stwierdzic prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. jeli CH**J WIESZ W TYM TEMACIE TO SZUKAJ CZEGOS NA SWOIM POZIOMIE "imbecylu" a z tym daj sobie spokoj. milej nocy. :)

Gość sucitar naimis
cionza cionza cionza cionza cionza cionza jestesssssssssss w cionzy i kropka

Gość jolaaaa2804563
dziekuje ;p