Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaktusowaWoda

Bardzo wredny i złośliwy ojciec,chyba się powieszę przez niego!

Polecane posty

Gość KaktusowaWoda

Hej, właściwie to nie wiem po co tu piszę,chyba chcę się wygadać i wyżalić. Jednym słowem- mam dość mojego starego!!! On mnie nie cierpi od zawsze i całe życie taktuje jak 5 koło u wozu. Od dziecka tukł mnie,wyzywał,poniżał,rządził mną jak tyran. Oj,wiele przeszłam,za wiele. :( Zniszczył mnie jako kobietę,moje poczucie atrakcyjności równa się : ZERO. Najgorsze,że tak mnie zdominował i pozbawił własnego zdania,że do dziś z nim mieszkam.Nie wierzę,że uda mi się utrzymać samodzielnie. Skończyłam studia,ale dupiaste,o pracę po nich trudno. Całe życie słyszałam,że jestem debilką,idiotką,tumanem,osobą chorą psychicznie,itd.To i tak cud,że mam wyższe wykształcenie,bo rodzice nigdy nie pomagali mi w nauce ani nie inwestowali we mnie. Jednak teraz tak się zawzięłam,że postanowiłam,że wyjeżdzam z Polski raz na zawsze,oby być jak najdalej od rodziny. Czy jest ktoś ,kto ma podobną historię?Da się kiedykolwiek zapomnieć o tak traumatycznym dorastaniu?

Gość fgbfghbxfrhd
Nioe martw sie mam podobnie !Trzeba sie odciąc od takiej rodziny bedzie ciezko , ale musisz, po jakims czasei rodzinbka zacznie sie domagać kontaktu wtey bedziesz najlepszą córka !

Gość KaktusowaWoda
Nie wiem czy będę chciała z nimi spędzać czas,już teraz nie chcę. :O

Gość KaktusowaWoda
Podnoszę.

Gość Wredna osoba
A kogo to obchodzi???

Gość Pomocna osoba
Nie przejmuj się-nie ma kim! Stary dziad, jeszcze trochę i pójdzie do piachu, ile mu tego życia zostało?;-) Cztery deski, a potem to już robaczki będą miały konsumpcję!;-);-);-)

Gość tytytytytytyty
Wredna osoba Jak ci nie odpowiada to spi....rdalaj z kafeterii,nikogo nie obchodzi,ze ciebie obchodzi durna istoto.

Gość Marcelina30
Mam podobną sytuację i czekam ze stoickim spokojem aż stary kutas zdechnie, wtedy dziedziczę jego emeryturę(mundurową), taki układ, już pytałam w ZUS-IE i mi się należy po jego śmierci! tzw. renta rodzinna mi przysługuje, tak więc o zabezpieczenie finansowe się nie martwię;-) Tylko, że menda żyje jeszcze, pewnie dlatego, że diabli go nie biorą bo to swój;-);-);-)

Gość smutna mirabelkka
Znam ten ból,przykre to

Gość dsfohae
nie warto umierać dla idioty. kiedyś będzie lepiej. poszukaj wsparcia na dda.pl, tam zrozumieją.

Gość Marilen74
Jedz i nie zastanawiaj sie, wiej z domu. Ja mieszkam za granica i dobrze mi jest, wszedzie bedzie Ci lepiej niz w takim domu. Powodzenia.

Gość kobieta z przeszłością xx
nie wieszaj się przez takie zero kobieto:O oddaj życie za ojczyznę i wstąp do wojska albo zgłoś się do Legii Cudzoziemskiej;)

Gość XXX888
Znam gościa, który ma pięcioro dzieci! Każde z inną kobietą! Nie uczestniczył w wychowaniu ani jednego dziecka!!! TYLKO na jedno płacił alimenty jak miał kasę! Bezmózg! Znam go doskonale!-mam odruch wymiotny jak go widzę! Łajdaczy się do tej pory, codziennie z innym lachociągiem ale dla mnie to nie są kobiety!!!!

Gość wspolczuje tej sytuacji
kaszana