Gość Kafior Napisano Lipiec 11, 2011 Mam problem z dziewczyną dziewczyny pomóżcie help! Otóż ostatnio spotkałem się pierwszy raz z dziewczyną która bardzo mi się podoba, przytulaliśmy się było ok, mówiła że podobają jej sie tacy chłopacy jak ja itd i w odwrotnej stronie to też działało tzn ja też jej tak mówiłem i myśle że jakbym chciał to nawet bym się z nią przelizał. Ale przejdźmy do sedna otóż następnym razem chciałem się z nią spotkać kilka razy namawiałem ją itd. ale ona mówi że miała jakieś złe problemy w rodzinie itd :/ ale często jest tak że np woli spać niż się ze mną spotkać:/ a na gg siedzimy często i piszemy ale za to w realu coś nie chce chyba się spotkać:/ Co o tym sądzicie myślicie że ją jakoś uraziłem czy coś?:/ Czy poprostu zlewa na mnie? i co mam zrobić jak już np nie odzywać się do niej przez jakiś czas aż sama się odezwie czy coś?:( Ja mam 15 lat a ona jest o rok starsza. I dodam że dziś jak z nią pisałem napisała że mnie kocha ale tak na koniec rozmowy a dokladnie kocham cie ale ty mnie bardziej pa,i nie jestem pewien czy to bylo szczerze czy tak przelotnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach