Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egoist_*30-1981

Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów

Polecane posty

Gość rozumiem...........
"Facet to nie maszyna do seksu. Tez chcemy uczuć i rozmów Nie traktujcie nas jak narzędzia. Szczególnie młódki 17-21lat" spoko nie traktujemy

Gość vvvv mm
"Aha. przez całe życie coś takiego słyszałem od ojca -"nie stać mnie"" no i? co to ma wspólnego ze mną? :)

Gość fsdfsdfsdfsdfsdfdsfdsfsd
vvvv mm "Aha. przez całe życie coś takiego słyszałem od ojca -"nie stać mnie"" no i? co to ma wspólnego ze mną? /////////////// Wszystko: piszesz ze cię nie stać-czyli powielasz ten schemat który zasłyszałaś wczesniej - zwrot "nie stać" wszedł ci w krew.

Gość vvvv mm
"proste narzedzie " biedne wielbicielki (no chyba, że nie przeczytają)

Gość vvvv mm
tak, tak, Egoist, oczywiście

Gość vvvv mm
"kto?" moze i mam przestarzałe pojęcie, ale parę na początku swojej prowokatorskiej działalności miał. wiem, ze trudno uwierzyć, ale w kontekście niuni A moze się uda ;-)

Gość vvvv mm
hehe :D

zawsze szczery egoist - proste narzedzie do kiepskich prowokacji ////////////////////// dzięki za szacowną uwagę :) -jak zwykle twoje "wstawki" sa tresciwe i wbijajja w zadumę. Zatsanowię się nad soba i obiecuję poprawę. A skoro sie wygadałes to zjeżdżaj na "diety" "śluby", "życie dojrzałe" zawsze szczery wielbicielki kto? ////////////// chodziło jej o moje fanki. Przeciez nie o twoje. :)

vvvv mm parę -wielbicielek na początku swojej prowokatorskiej działalności miał. wiem, ze trudno uwierzyć, ///////////////////////// do dzisiaj je mam, i to nie parę tylko z 8.

Co za ciota założyła ten temat ... ? :D:D:D przegrałeś życie

Gość vvvv mm
Egoist, bo mnie to nurtuje - czujesz się duo lepiej, jak sobie te swoje projekcje przelejesz na monitor? Bo wiesz, gdyby nie, znaczy taka płodność, a gra niewarta świeczki, to nawet Ciebie by było szkoda trochę :)

Gość vvvv mm
ale trzeba przyznać, ze jedna z bardziej spektakularnych ( wg dominujących na kafe kryteriów rzecz jasna) autokreacji ostatniego czasu

vvvv mm Egoist, bo mnie to nurtuje - czujesz się duo lepiej, jak sobie te swoje projekcje przelejesz na monitor? ////////////// No jasne że się lepiej czuję. Zauważ sama jak się zdołowałaś tematem wakacji. Że ktos dorosły jedzie na 36 dni, a twoje dzieci które powinny najbardziej pojechać zostają w domu. Ile masz dzieci? -pewnie 2-kę? Mówisz im to samo co tobie mówiono. Warto tak okaleczeć się z pokolenia na pokolenie ? :) Aha -i sama mnie zaatakowałaś na 1 stronie.

zawsze szczery po co tam jest następnych 10 hmm, trudno powiedziec, moze po to by sie z ciebie posmiac? ////// ZS - mają jechać do mielna by się ze mnie pośmiać ?- wymyśl cos lepszego ZS. Tracisz impet. Ty niem musisz tam jechać, wystarczy ze połowa dziewczyn z Kaffe śmieje się z ciebie każdego dnia :)

Gość vvvv mm
"Zauważ sama jak się zdołowałaś tematem wakacji" no cóż, może Ty naprawdę wierzysz w to, co piszesz, ale dziś już nie uda mi sie z tego dłużnej pośmiać :) Pozdrów od biednej sfrustrowanej matki dwójki dzieci, która nigdy od dzieciństwa na żadnych wakacjach nie była elitarne Mielno!

wystarczy ze połowa dziewczyn z Kaffe śmieje się z ciebie każdego dnia :-) szczerze mowiac szacuje te liczbe na jakies 95% :-) i bardzo mi to odpowiada, watpie bys to zrozumial :-)

vvvv mmm ale dziś już nie uda mi sie z tego dłużnej pośmiać ///////////////////////////// ty się dziewczyno nie smiej tylko płacz nad losem swoich dzieci. Więc miałem rację. Masz 2 ke dzieci- widzisz jak latwo czytac między wierszami. Przyprowadź dzieci i przeczytaj im o moich planach a następnie powiedz im tak: ""Ale wy nie potrzebujecie wakacji, macie piaskownicę, telewizorek pogracie na komputerze, prawda?. Wakacje wam nie sa do niczego potrzebne"" jako matka uda ci się skutecznie wmówic im że wakacje w Mielnie sa złe, a wakacje w 4 ścianach," bo mamusi nie stać", są dobre. Dodaj im jeszcze że "Jezus nie był nigdy na żadnych wakacjach, więc one sa jak on". :) I sprawa załatwiona.:) Przemyśl ściemę którą zalepisz marzenia dzieci :)

Gość co za kolo hehe
" z tymi to będzie juz 10 " Biorąc pod uwagę - że każdej wstawia te same głodne kawałki, szczerze im współczuję.

Gość prawdziwy don
Chuan:-)

Gość vvvv mm nieglupia kobita z
ciebie :D:D:D:D szkoda mi tylko przeszlych fanek egoista :D:D